Responsible tourism

Duurzaam toerisme

Optimale vakanties, minimale voetafdruk

We zijn dol op onze zeilbestemmingen en de mensen en dieren die er leven. Om de toekomst van allebei te beschermen, werken we eraan om de impact die we op het milieu en de lokale gemeenschappen hebben te beperken.

We nemen lokale arbeidskrachten in dienst en kopen bij lokale leveranciers, we gebruiken biologisch afbreekbare reinigingsproducten en innovatieve producten, zoals zaklantaarns op zonne-energie en ledverlichting. Door negatieve effecten op het leefklimaat, de economie en de ecologie tot een minimum te beperken, hopen we deze fantastische bestemmingen nog generaties lang te behouden.

Onze successen

Wij willen toonaangevend zijn in verantwoord toerisme. Dit zijn tot nu toe een paar van onze successen:

  • We hebben £10 miljoen geïnvesteerd in de projectontwikkeling van onze basis in Tortola.
  • We gebruiken biologisch afbreekbare reinigingsproducten zoals Ecover.
  • We zijn een betere werkrelatie aan het opbouwen met plaatselijke gemeenschappen.
  • We verzekeren ons ervan dat onze leveranciers op een duurzame en verantwoorde manier werken.
  • We verkleinen onze ecologische voetafdruk op onze bases en verkoopkantoren.
  • We zijn een bekroond LEED-gecertificeerd kantoor aan het bouwen in Clearwater, Florida.
  • We financieren een milieu-impactonderzoek in St. Vincent.
  • We nemen opslagtanks in onze specificaties op.
  • We verrichten pionierswerk op het gebied van milieuvriendelijke afvalverwerking.

Bestemmingen

Al onze bestemmingen profiteren van het werk dat we doen om vervuiling te verminderen, onze ecologische voetafdruk te verlagen en verantwoord te opereren. We implementeren op elke basis duurzame initiatieven die kunnen rekenen op onze commitment om maatschappelijk verantwoord vakanties aan te bieden. Bekijk onze bestemmingen.

Jachten

Onze vloot is uitgerust met nieuwe functionaliteiten die je zeilvakantie zo verantwoord en milieuvriendelijk mogelijk maken. Bekijk onze jachten.

Goede doelen

We hechten er grote waarde aan om iets voor gemeenschappen en het milieu te doen. Daarom werken we samen met een aantal goede doelen en non-profitorganisaties, waaronder Sail 4 Cancer, The Green Blue en Sports Relief Sail a Mile. Bovendien geeft onze Travelopia Activity Charity Day onze medewerkers de gelegenheid om één dag per jaar vrijwilligerswerk te doen voor een goed doel.

We matchen elke £1 die jij doneert.

Als je meer wilt doneren, kan dat via de volgende link

Ons beleid

We hebben verantwoord toerisme tot een van onze belangrijkste beleidsregels gemaakt. Dit houdt in dat we werken aan milieu- en cultuurbehoud en dat we de mensen op onze bestemmingen ondersteunen.

Dit doen we door milieuvriendelijker te werken, onze kooldioxide-emissies te verlagen, onze collega’s te trainen in verantwoord toerisme en jou meer duurzame reismogelijkheden te bieden. Welke sensationele bestemming je ook kiest voor je zeilvakantie, weet dat onze kernwaarden bijdragen aan een positieve impact.

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie