Team Sunsail

Wereldwijd team, lokale deskundigen

Onze over de hele wereld verspreide teamleden zijn zeilenthousiasten en hebben ervaring uit de eerste hand op meer dan 20 bestemmingen wereldwijd. Van de Bahama’s tot Port Solent en van de Seychellen tot Sardinië zorgen onze 400 teamleden ervoor dat je van begin tot eind een vakantie hebt waar je nog jaren met plezier aan terugdenkt.

Maak kennis met het team

Petra Karamako: flottieljegastvrouw, Dubrovnik, Kroatië

Beschrijf een gewone flottieljedag

Tijdens de koffie bereid ik de dagelijkse briefing voor, bekijk de weersvoorspellingen met de schipper en zorg voor een boodschappenlijstje voor de menu’s als er ’s avonds een groepsmaaltijd geserveerd moet worden. We wachten tot alle gasten de haven verlaten hebben, en vertrekken dan pas zelf. De tijd dat er gezeild wordt, is normaal gesproken onze vrije tijd. Dan kunnen we een dutje doen, koken, zonnen of een duik nemen terwijl we wachten op de flottielje. We zijn er al als onze gasten aankomen, en daarna brengen we gezellig allemaal samen de avond door met goed eten en lekkere wijn.

Wat vind je het leukst aan je baan?

Nieuwe mensen ontmoeten. Tijdens mijn twee seizoenen heb ik veel mensen ontmoet en met sommige heb ik via Facebook of e-mail nog steeds contact. Ik hou van de levensstijl, de mogelijkheid om als mens te groeien en verder te kijken dan mijn neus lang is.

Wat zou je iemand aanbevelen die voor het eerst Dubrovnik bezoekt?

Een bezoek aan de oude binnenstad van Dubrovnik en een wandeling over de stadsmuren. Daarna kun je een boot nemen om het kleine eiland Lokrum te bezoeken. Het is een speciaal UNESCO-bosreservaat waar je het uitzicht over de stadsmuren van Dubrovnik vanaf het water kunt bewonderen.

Mitchelle Claxton: klantendienstmedewerker, Tortola, Britse Maagdeneilanden

Wat vind je het leukst aan je baan?

Klanten helpen met de eventuele uitdagingen die ze kunnen hebben en veel verschillende mensen begroeten en ontmoeten. Ik hou ervan om klanten te verwelkomen die al eerder zijn geweest. Want dat betekent dat ze de keer ervoor een geweldige ervaring hebben gehad.

Wat zou je iemand aanbevelen die voor het eerst de Britse Maagdeneilanden bezoekt?

Het mooie strand op Peter Island, je kunt er heerlijk relaxen. Sandy Spit bij het prachtige Jost van Dyke is een andere plek die je niet mag overslaan.

Wat is jouw favoriete plek op de Britse Maagdeneilanden?

Het strand en de zee bij Cane Garden Bay, maar als ik wil luieren ga ik naar Leverick Bay en Foxy op Jost van Dyke.

Ricky Pitchford: Vakantieplanner, Surbiton, Verenigd Koninkrijk

Beschrijf een gewone werkdag

Ik begin met een follow-up van e-mails die ik van klanten heb gekregen, dan beantwoord ik eventuele vragen of reageer ik op verzoeken en ik zorg er daarbij voor dat elke klant uitstekend wordt geholpen. Daarna volgt het beste deel van mijn dag: boeiende zeilvakanties voor mijn klanten vinden waar ze nog jaren met plezier op terugkijken. Geen enkele klant is hetzelfde en ik hoor graag meer over hun eerdere zeilervaringen, van snorkelen rond exotische koraalriffen in Belize tot het verkennen van oude ruïnes in Griekenland.

Wat vind je het leukst aan je baan?

Vakanties plannen. Ik hou ervan om te reizen en er zijn gelukkig genoeg boeiende plaatsen in de wereld die een bezoek waard zijn. Ik deel graag mijn kennis en aanbevelingen om de perfecte vakantie voor mijn klanten te vinden.

Waar zou je iemand aanbevelen die voor het eerst gaat zeilen?

De Britse Maagdeneilanden zijn een goede optie voor beginnende zeilers. Door de beschutte Caribische wateren en de gestage passaatwinden kun je er met gemak zeilen. Als je graag de wateren dichter bij huis wil verkennen, is de zuidelijke Ionische Zee een optie. Ook daar heb je kalme wateren, geweldig weer en diverse flottieljeroutes, en er is voor ieder wat wils.

Wat is je favoriete zeilgebied?

Dubrovnik. Het personeel is er briljant en uiterst klantvriendelijk. Korčula is een ommuurde middeleeuwse stad met veel winkels en restaurants, die mag je echt niet missen. Je kunt een ticket kopen om de klokkentoren van de stad te beklimmen. Dat moet je echt doen, want het uitzicht is adembenemend. Reserveer een tafel in de taverne van Lukas Bay, een restaurant met traditionele Kroatische gerechten. Ze hebben een uitstekende menukaart. Maar ik druk mensen altijd op het hart dat ze in Luka om de specialiteit van de dag moeten vragen.

Kies Sunsail

20+
Locaties
14
Flottieljes
48
Bootmodellen
45
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie