Vakantie boodschappen

Boodschappen doen uitbesteden

Verspil geen kostbare vakantietijd aan boodschappen doen. Wij zorgen ervoor dat alles aan boord is, zodat je meteen kunt uitvaren. Je kunt een keuze maken uit producten en pakketten (niet in elke bestemming). Je kunt alle producten tijdens het boeken bestellen via onze online besteldienst of je boodschappenlijst met ons boekingsteam bespreken. Als je voor het eerst een jacht chartert, raden we je sterk aan om ons de proviand te laten verzorgen. De keuze van pakketten kan per basis variëren.

Bestel nu

Om producten te bestellen, voer je je boekingsnummer in. Vergeet niet om € te selecteren boven aan de pagina, zodat je de prijs in euro te zien krijgt.

Naar proviandwinkel voor BVI

Proviandpakketten

Met deze pakketten hoef je niet meer naar de supermarkt te gaan wanneer je op de basis aankomt. De pakketten die te krijgen zijn op een Sunsail-basis variëren qua inhoud maar dit geeft je een idee van wat we bieden.

Op de Britse Maagdeneilanden bestel je producten per stuk, of kies je een startpakket. Spoedig komen tevens maaltijdpakketten beschikbaar, die met liefde door onze chef-koks zijn samengesteld, uitsluitend met lokale ingrediënten.

Charter starter

In dit proviandpakket vind je alles wat je nodig hebt om je vakantie goed te starten. Het pakket bevat koude biertjes, snacks en basisbenodigdheden om te koken.

Last orders

Bij aankomst op het jacht staan de biertjes al koud in de koelkast en zijn er lekkere hapjes aan boord. Dan kun je meteen gaan ontspannen.

Early risers

Als je dit ontbijtpakket combineert met een Last Orders pakket, kun je het de eerste avond wat later maken en toch een relaxt ochtendje hebben.

Med essential

Dit pakket bevat alles wat je bij aankomst nodig hebt, zoals het belangrijkste keukengerei, gedroogde levensmiddelen en specerijen, spullen voor het ontbijt en snacks, water en zuivelproducten.

Dine ashore

Dit is een pakket met zowel alle ontbijten, lunches en snacks als de ingrediënten voor één avondmaaltijd aan boord.

Dine afloat

Als je het leuk vindt samen met anderen aan boord te dineren, dan is het pakket Dine afloat ideaal. Je vindt in het pakket etenswaren voor ieder ontbijt, iedere lunch en de helft van al je avondmaaltijden aan boord.