Proviand aan boord

Boodschappen uitbesteden

Verspil geen kostbare vakantietijd aan boodschappen doen, maar begin ontspannen aan je zeilvakantie met alle gewenste proviand reeds aan boord. Bestel je boodschappen online of geef je bestelling telefonisch aan ons door. Ga je voor het eerst op zeilvakantie? Dan raden wij je aan van onze proviandservice gebruik te maken, zodat je op zee niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Let op: onze proviandservice is niet beschikbaar op Antigua, Tonga, in Australië, Canada en Griekenland.

Bestel nu

Kies je webwinkel hieronder. Vergeet niet om linksboven op de pagina de juiste bestemming en valuta te kiezen. Let op: onze proviandservice is niet overal beschikbaar.

Proviandwinkel voor BVI


Boodschappenpakket

Kies een van de handige boodschappenpakketten en bespaar de trip naar de (super)markt. De precieze inhoud van de pakketten varieert per bestemming, maar hieronder zie je alvast een overzicht van de mogelijkheden.Startpakket

In het startpakket vind je alles wat je nodig hebt voor een vliegende start van je zeilvakantie. Het pakket bevat koude biertjes, snacks en kookbenodigdheden.

Last Orders

Bij aankomst op de boot staan de biertjes al koud in de koelkast en zijn er lekkere hapjes aan boord. Zo kan met Last Orders het genieten meteen beginnen.

Early risers

Combineer het ontbijtpakket Early Risers met Last Orders en maak het de eerste avond wat later én geniet toch van een ontspannen ochtend met ontbijt.

Med Essentials

Med Essentials bevat alles wat je bij aankomst nodig hebt, zoals keukengerei, levensmiddelen en specerijen, spullen voor het ontbijt en snacks, water en zuivelproducten.

Dine Ashore

Dine Ashore is een pakket met alle benodigheden voor een heerlijk ontbijt, een stevige lunch en kleine snacks, inclusief de ingrediënten voor één avondmaaltijd aan boord.

Dine Afloat

Dineer samen met anderen aan boord en kies voor het pakket Dine Afloat. Je vindt in het pakket etenswaren voor ontbijt, lunch en de helft van alle avondmaaltijden aan boord.