Vakantie boodschappen

Provisioning made easy

Verspil geen kostbare vakantietijd aan boodschappen halen. Wij zorgen ervoor dat alles aan boord is, zodat je meteen kunt uitvaren. Je kunt een keuze maken uit de vele levensmiddelenpakketten en aanstrepen wat je wilt op de lijst met artikelen die we op voorraad hebben. Je kunt alle pakketten en losse artikelen tijdens het boeken bestellen via onze online besteldienst, of je boodschappenlijst met ons boekingsteam bespreken. Als je voor het eerst een jacht chartert, raden we je sterk aan om ons de proviand te laten verzorgen. De keuze van pakketten kan per basis variëren.

Bestel nu

Gebruik je boekingsnummer om proviand te bestellen. Zonder boekingsnummer kun je altijd een kijkje nemen in onze online winkel.

Vergeet niet om de bestemming en munteenheid te selecteren bovenaan de pagina.

Proviandpakketten

Met deze pakketten hoef je niet meer naar de supermarkt de gaan wanneer je op de basis aankomt. De pakketten die te krijgen zijn op een Sunsial-basis variëren qua inhoud maar dit geeft je een idee van wat we bieden.

Charter starter

In dit proviandpakket vind je alles wat je nodig hebt om je vakantie goed te starten. Het pakket bevat koude biertjes, snacks en basisbenodigdheden om te koken.

Last orders

Bij aankomst op het jacht staan de biertjes al koud in de koelkast en zijn er lekkere hapjes aan boord. Dan kun je meteen gaan ontspannen.

Early risers

Als je dit ontbijtpakket combineert met een Last Orders pakket, kun je het de eerste avond wat later maken en toch een relaxt ochtendje hebben.

Med essential

Dit pakket bevat alles wat je bij aankomst nodig hebt, zoals het belangrijkste keukengerei, gedroogde levensmiddelen en specerijen, spullen voor het ontbijt en snacks, water en zuivelproducten.

Dine ashore

Dit is een pakket met zowel alle ontbijten, lunches en snacks als de ingrediënten voor één avondmaaltijd aan boord.

Dine afloat

Als je het leuk vindt samen met anderen aan boord te dineren, dan is het pakket Dine afloat ideaal. Je vindt in het pakket etenswaren voor ieder ontbijt, iedere lunch en de helft van al je avondmaaltijden aan boord.