Partners en merkambassadeurs

Goede doelen, prachtige merken, inspirerende ambassadeurs

Jouw vakantie is onze passie. Wij streven ernaar om je een unieke, onvergetelijke zeilvakantie te bezorgen, elke keer dat je bij ons chartert. Ons doel is om vakanties samen te stellen die elke keer weer verrukken en prikkelen, en om ze op een verantwoorde en duurzame manier aan te bieden. Respect voor de elementen en de omgeving is daar een belangrijk onderdeel van. We werken samen met een aantal partners in de non-profit- en bedrijfssector met als doel een positieve verandering of het verbeteren van je ervaring op het water te realiseren. Bekijk onze huidige partners en merkambassadeurs en lees meer over het goede werk dat we samen doen.


Sail 4 Cancer

Sail 4 Cancer financiert zeiltochten en activiteiten op het water voor gezinnen die getroffen zijn door kanker. Sail 4 Cancer biedt mensen die aan kanker lijden korte zeiltochten en watersportvakanties om ze een kans te geven plezier te maken. De liefdadigheidsinstelling geeft ook beurzen uit ter ondersteuning van palliatieve zorg en onderzoek. Je kunt via deze link een donatie doen. 

Meer informatie over Sail 4 Cancer.


The Green Blue

The Green Blue is een milieuprogramma van de British Marine Federation (BMF) en Royal Yachting Association (RYA). Het heeft tot doel het duurzame gebruik van kust- en binnenwateren en verantwoordelijkheidsgevoel voor het milieu te bevorderen voor iedereen die op het water leeft, werkt en speelt.                                                      

Meer informatie over The Green Blue.

British Marine Federation

De British Marine Federation (BMF) is de handelsvereniging voor de pleziervaart, superjacht- en kleine commerciële scheepvaartindustrie en navenante takken. De BMF streeft ernaar om de branche te leiden en te promoten. Ze doen dit door samen met leden te werken aan het realiseren van duurzame groei in een concurrerende mondiale omgeving door eersteklas goederen en services aan te bieden.

Meer informatie over de BMF. 


Royal Yachting Association

De Royal Yachting Association (RYA) is het nationale bestuursorgaan voor alle vormen van varen in het Verenigd Koninkrijk, inclusief zeilen. Sunsail biedt via de RYA zeilcursussen en -certificaten aan nieuwe en oude zeilers met cursussen voor beginners tot aan een cursus voor het behalen van je brevet.

Meer informatie over de RYA.


Nipper Skipper

Nipper Skipper is een hoogwaardig kinderkledingbedrijf dat functionele, modieuze kleding en technische veiligheidskleding voor de kleintjes levert. Ze leveren reddingsvesten, drijfhulpmiddelen, harnassen, veiligheidslijnen en nog veel meer om kinderen op het water veilig te houden.

Meer informatie over Nipper Skipper.

       


TNG Swiss Watches

TNG Swiss Watches werd in 1998 opgericht in Nederland, een land dat bekendstaat om zijn Nederlands design, innovatieve technologie en watersport. Zeilen zit in ons DNA en in onze naam. TNG staat voor Tack & Jibe (overstag en gijpen), de twee manoeuvres die worden toegepast bij het wijzigen van de koers van een varend schip.

Meer informatie over TNG Swiss Watches.

                                                                      

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie