Loyaliteitsprogramma

Beloning voor vaste klanten

We weten dat je wat betreft vakanties keuze te over hebt. Daarom willen we je graag bedanken als je voor ons kiest. Na je boeking schrijven we je automatisch in voor het loyaliteitsprogramma van Sunsail. Dat geeft je tot maximaal vijf jaar na de laatste boeking recht op de vasteklantenkorting.

Dit is bij de loyaliteitskorting inbegrepen:

  • Vijf procent korting op je zeilvakantie*.
  • Je krijgt als eerste informatie over nieuwe producten en jachten.
  • Nieuwsbrieven en e-mails met exclusieve kortingen.
  • Je krijgt eerder dan anderen de kans om vakanties naar nieuwe bestemmingen te boeken.

Veelgestelde vragen

Kom ik hiervoor in aanmerking?

Klanten die hun reis via Sunsail boeken, komen in aanmerking voor de loyaliteitskorting. Deze korting is enkel geldig voor nieuwe boekingen en kan niet achteraf worden toegepast. De korting geldt alleen op de prijs van het jacht.

Hoe lang blijf ik recht houden op de korting?

Je hebt automatisch recht op de korting nadat je een vakantie bij ons hebt geboekt. Je krijgt deze kortingen tot maximaal vijf jaar na de laatste geboekte reis.

Kan ik deze aanbieding combineren met andere kortingen?

Je kunt de loyaliteitskorting van Sunsail met de meeste Sunsail-aanbiedingen combineren. Op de aanbiedingenpagina’s kun je vinden of je de loyaliteitskorting kunt gebruiken bij een aanbieding. 

Kan ik via een reisbureau boeken?

Je krijgt alleen vasteklantenkorting als je rechtstreeks bij Sunsail boekt.

*Onze loyaliteitskorting van vijf procent geldt niet voor de Bitter End Yacht Club en teambuildingsessies van Sunsail en wordt enkel toegekend op de prijs van het jacht. De korting kan dus niet worden gebruikt voor extra’s zoals vluchtupgrades, cursussen, transfers, brandstof of proviand. Het geldt ook niet voor bepaalde schoolvakanties, Kerst en Nieuwjaar.

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie