Optionele extra’s

Ietsje meer...

We weten dat je vakantie net zo uniek is als jij, dus bieden we een keuze aan optionele extra’s die je kunt toevoegen aan je persoonlijke pakket. Van het huren van een paddleboard tot het inhuren van een kok, wij kunnen je alle extra bijzonderheden verzorgen zodat je een zeilvakantie krijgt die al je verwachtingen overtreft.

Onze opties

Schipper/kok

Wil je je handen vrij om te genieten van je vakantie? Huur een schipper of een kok in. Laat je schipper zoveel zeilen of doe zoveel als je zelf wil. Aan jou de keuze. Voor extra luxe kun je een kok inhuren, zodat je de lokale keuken kunt proeven. Al wat je hoeft te doen is te zorgen dat je schipper en kok hun eigen hut hebben op je jacht.

Watersport

We bieden een selectie extraatjes voor watersportliefhebbers en adrenalineverslaafden. Kies uit stand-up paddleboards en zeekajaks in geselecteerde bestemmingen over de hele wereld.

Proviand voor je jacht

Maak je zeilvakantie nog zorgelozer en laat ons de boodschappen voor je doen. Kies een van onze voedsel- en drankpakketten voordat je aankomt en wij zullen ervoor zorgen dat je jacht vol zit met alle benodigdheden die je nodig hebt.

Winkel online voor proviand.

Afkoopregeling voor schade

Koop extra veiligheid met onze Afkoopregeling voor schade (Yacht Damage Waiver). Deze extra optie dekt incidentele schade of verlies en verlaagt het bedrag dat je voor je borg moet betalen.

Meer informatie over onze afkoopregeling voor schade.

Vroege inscheping – meer tijd voor vakantie

Klanten van Sunsail profiteren vanaf nu van vroege inscheping* bij zeilvakanties in de Cariben en het Middellandse Zeegebied. Zo zijn jij en je bemanning snel klaar voor vertrek terwijl je uren voorligt op schema. Bel een van onze vakantieplanners en voeg een stukje ontspanning toe aan je vakantie op het water.

Met vroege inscheping mag je...

  • reeds om 15:00 aan boord in het Middellandse Zeegebied
  • reeds om 12:00 aan boord in de Cariben
  • reeds om 10:00 aan boord in Phuket en op de Seychellen

*Vroege inscheping is prepaid, onderhevig aan beschikbaarheid en enkel verkrijgbaar op aanvraag

Blijf online met wifi

Altijd met het internet* verbonden blijven, waar je ook bent**? Voor een kleine meerprijs houd je overal je e-mail in de gaten, lees je de blog van Sunsail voor zeiltips en deel je je mooiste momenten via sociale media. Vraag een van onze vakantieplanners naar de opties. 

*De internetsnelheden aan boord kunnen variëren

**Wifi is beschikbaar in het Middellandse Zeegebied (exclusief Italië), op de Britse Maagdeneilanden, op de Seychellen en in Thailand

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie