Optionele extra’s

Net dat beetje extra

Jouw vakantie is uniek. Dus bieden we een selectie aan extra's die jouw tijd op het water nog leuker maken. Neem een paddleboard mee aan boord, laat je meenemen naar de mooiste plekken met een ervaren schipper of geniet van het gemak van een bevoorraad schip.

Alle bestellingen voor bevoorrading moeten uiterlijk 7 dagen voor de startdatum van de vakantie worden geplaatst.

Onze extra's

Schipper/kok

Zeilen met schipper is een uitstekend idee wanneer je weinig tot geen zeilervaring hebt óf gewoon lekker wilt relaxen aan boord. Bijkomend voordeel: een schipper kent het zeilgebied op zijn duimpje. Zeilen met schipper brengt je zo op die plekken die je op eigen houtje misschien nooit had gevonden. Meer luxe aan boord? Ga zeilen met kok en laat jezelf verwennen door de lekkerste gerechten.

Watersport

Nog meer ontdekken tijdens je vakantie op het water? Neem dan leuke watersportartikelen mee aan boord. Kies uit paddleboards en zeekajaks, en ga verder waar je zeiljacht niet kan komen. Zeilende vissers huren bij Sunsail professioneel visgerei en gooien op open water hun hengel uit.

Proviand

Begrijpelijk, na aankomst en inscheping heb je misschien niet zo veel trek meer in boodschappen doen. Daarom doen wij dat graag voor je! In onze webwinkel maak je een keuze uit je favoriete eten en drinken, en Sunsail zorgt ervoor dat alles aan boord is wanneer je aankomt op de basis. Zo begint je zeilvakantie ontspannen.

Lees meer

Reductie eigen risico

Bij het huren van een van onze jachten dien je een borg te betalen. Deze borg verlaag je aanzienlijk door een reductie eigen risico af te sluiten (ook wel: yacht damage waiver). Meer informatie over deze afkoopregeling vind je hier.

Lees meer

Vroege inscheping

Op zeilvakanties in de Cariben en het Middellandse Zeegebied heb je de optie extra vroeg aan boord te gaan. Zo zijn jij en je bemanning snel klaar voor vertrek terwijl je uren voorligt op schema. Bel een van onze vakantieplanners en voeg een stukje ontspanning toe aan je vakantie op het water.

Met vroege inscheping mag je...

  • om 15:00 aan boord in het Middellandse Zeegebied
  • om 12:00 aan boord in de Cariben
  • om 10:00 aan boord in Thailand en op de Seychellen

Nieuw! Cadeaubon

Deel je passie voor zeilen met die ene bijzondere persoon in je leven en geef een ervaring cadeau, die hij of zij nooit meer zal vergeten. Met een cadeaubon geef je iemand een bedrag naar keuze dat besteed kan worden aan een zeilvakantie bij Sunsail.

Een cadeaubon is alleen telefonisch te bestellen via nummer 010 411 54 54.

Blijf online

Altijd met het internet verbonden blijven, waar je ook bent? Voor een kleine meerprijs houd je overal je e-mail in de gaten, lees je de blog van Sunsail voor zeiltips en deel je je mooiste momenten via sociale media. Wifi is beschikbaar in het Middellandse Zeegebied (exclusief Italië), op de Britse Maagdeneilanden, op de Seychellen en in Thailand.

Pre-paid brandstof

Betaal je brandstof vooraf met deze pre-paidoptie en bespaar je de rompslomp van tanken bij terugkomst. Deze optie is beschikbaar op al onze bases, en de prijs is afhankelijk van de locatie en het aantal geboekte dagen. Let op: als je minder brandstof verbruikt dan in het pre-paidpakket is inbegrepen, krijg je geen restitutie van de ongebruikte hoeveelheid. Bespreek deze optie met je vakantieplanner en kies het pakket dat precies bij je behoefte past.