Optionele extra’s

Ietsje meer...

We weten dat je vakantie net zo uniek is als jij, dus bieden we een keuze aan optionele extra’s die je kunt toevoegen aan je persoonlijke pakket. Van het huren van een paddleboard tot het inhuren van een kok, wij kunnen je alle extra bijzonderheden verzorgen zodat je een zeilvakantie krijgt die al je verwachtingen overtreft.

Onze opties

Schipper/kok

Wil je je handen vrij om te genieten van je vakantie? Huur een schipper of een kok in. Laat je schipper zoveel zeilen of doe zoveel als je zelf wil. Aan jou de keuze. Voor extra luxe kun je een kok inhuren, zodat je de lokale keuken kunt proeven. Al wat je hoeft te doen is te zorgen dat je schipper en kok hun eigen hut hebben op je jacht.

Watersport

We bieden een selectie extraatjes voor watersportliefhebbers en adrenalineverslaafden. Kies uit stand-up paddleboards en zeekajaks in geselecteerde bestemmingen over de hele wereld.

Proviand voor je jacht

Maak je zeilvakantie nog zorgelozer en laat ons de boodschappen voor je doen. Kies een van onze voedsel- en drankpakketten voordat je aankomt en wij zullen ervoor zorgen dat je jacht vol zit met alle benodigdheden die je nodig hebt.

Winkel online voor proviand.

Afkoopregeling voor schade

Koop extra veiligheid met onze Afkoopregeling voor schade (Yacht Damage Waiver). Deze extra optie dekt incidentele schade of verlies en verlaagt het bedrag dat je voor je borg moet betalen.

Meer informatie over onze Afkoopregeling voor schade.

Early Boarding – Vertrek vanaf de middag op alle Caribische boekingen

Sunsail-klanten kunnen nu gebruikmaken van Early Boarding* op zeilvakanties in het Caribisch gebied, zodat jij en je bemanning nog voor het middaguur aan boord kunnen zijn en het water op kunnen. Bel vandaag nog voor meer informatie of om dit aan je boeking toe te voegen.

*Early boarding moet vooraf worden betaald. Op aanvraag en zolang de voorraad strekt.

Om een van deze extra’s toe te voegen, bel een vakantieplanner op +31 10 411 54 54

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie