Over Sunsail

Een passie voor zeilen

We hebben een passie voor zeilen en al meer dan 45 jaar ervaring in vakantieplanning.  Ontdek meer over onze geschiedenis, ons team, onze commitment voor verantwoord toerisme en vele andere zaken.

Contact opnemen

We helpen je graag om de perfecte zeilvakantie te plannen. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact met ons opnemen .

Juridisch

Boekingsvoorwaarden, ons privacybeleid en andere juridische documenten zijn samengebracht op één plek. Bekijk onze juridische documenten.

Partners

We zijn zowel met vennootschappen als non-profitorganisaties samenwerkingsverbanden aangegaan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Maak kennis met onze partners.

Wereldwijde bestemmingen

Zeilvakanties op 25 fantastische bestemmingen

We hebben 25 sensationele zeilbestemmingen over de hele wereld. Of je nu geïnteresseerd bent in een gehuurd jacht, een flottielje voor het gezelschap of gewoon wilt ontspannen terwijl een skipper het roer overneemt, we hebben de zeilreis die bij jou past. Laat je inspireren door onze zeilbestemmingen die verspreid over de gehele wereld liggen, van het Caribische gebied tot Zuidoost-Azië en van de Middellandse Zee tot de Seychellen.