Seizoen 2018

Zeilvakanties

Waar gaat de reis naartoe in 2018?

Terwijl één fantastisch zeilseizoen ten einde loopt, hebben we onze ogen al gericht op het volgende jaar en de spannende avonturen die jullie te wachten staan.

Koester je in de Griekse zon terwijl je tussen rustige eilanden vaart op een Sunsail 454. Waag je op een uitdagende tocht op de open wateren van de Seychellen. Ontdek de hoge bergtoppen en uitbarstende vulkanen van de Eolische Eilanden. Ga in 2018 mee op vakantie met Sunsail en zeil op jachten die je hart zullen stelen, naar plekken waar je niet meer weg zult willen.

Gelukkig is onze nieuwe brochure uitgekomen, boordevol inspiratie. Hierin vind je alles wat je maar moet weten over bareboat, flottielje en vakanties met schipper in onze 25 bestemmingen die verspreid over de hele wereld liggen.

Nieuw in 2018

Nieuwe jachten

We blijven investeren in onze jachten om je ’s werelds jongste, meest dynamische chartervloot te kunnen bieden; ieder jacht is volgens onze uiterst gedetailleerde specificaties gebouwd.

Nieuwe basis

Breng een bezoek aan onze Portorosa-basis en combineer klassiek Siciliaans zeilen met een vleugje ‘dolce vita’. Zeil langs alle kusten van het eiland of ga op open water eilandhoppen tussen de vulkanische Eolische Eilanden, van Lipari naar Stromboli en verder.

Portorosa, Italië

  • Ontspannen zeilen met constante wind langs vulkanisch gebied
  • Helder, warm water, ideaal om te snorkelen
  • Spectaculaire zwarte zandstranden
  • Op één na grootste actieve vulkaan van Europa
  • Eolische eilanden, door UNESCO erkend Werelderfgoed
Flotillas Ervaringsniveau 2 ICC RYA
Verken Portorosa, Italië
Title: 

Nieuwe flottieljeroutes

We hebben onze flottieljeroutes in een nieuw jasje gestoken. Er zijn nieuwe stopplaatsen die de route nog leuker maken in Dubrovnik, Lefkas, Mallorca en daarbuiten.


Meganisi-flottielje: een week zeilen

De zachte bries die ’s morgens over de Ionische Zee ruist is tegen de middag aangewakkerd tot een stevige wind. Dat maakt van de mythische eilanden Meganisi, Kalamos en Ithaca de ideale bestemming voor een flottielje zeilvakantie.


Korčula-flottielje: een week zeilen 

Ga mee op onze nieuwe flottieljeroute Korčula, treed in de voetsporen van beroemde ontdekkingsreizigers en ga in gezelschap op avontuur in het prachtige Zuid-Dalmatië.


Mallorca-flottielje: een week zeilen

Vertrek op je gemak vanuit Palma de Mallorca en combineer vrij zeilen met een sociaal tintje in een adembenemende omgeving en ideale zeilomstandigheden.

Pas begonnen met zeilen?

Bekijk onze zeilscholen om je zeilavontuur te starten, of ontdek hoe een Sunsail-schipper alle zorgen wegneemt, zodat jij je heerlijk kunt onstpannen op je vakantie op zee.

Vroeg boeken

Als je vroeg boekt, kun je je favoriete jacht reserveren, of dat nu een grote catamaran of een makkelijk wendbaar monohull is.

Je kunt ook profiteren van onze 2018 Zeilvakantie-deals en geld besparen!

Dus, waar gaat de reis naartoe in 2018?

Sunsail brochure 2019
Brochure 2019

Vraag de brochure aan

Bekijk
Email
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bekijk
Antigua
Zeil-cv

Vind vakanties die bij je passen

Bekijk

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection