Zeilvakantie in Phuket
2
Zeilervaring niveau

Onze basis in Thailand is naar alle verwachting vanaf 1 oktober 2021 weer geopend. Let op: voor deze bestemming is mogelijk een aanvullend reisadvies van kracht.

De parel van de Andamanse Zee

De sierlijke lijnen van de kust, de kalkstenen rotseilandjes, kleurrijke marineparken en ongerepte zandinhammen van Phuket maken snel duidelijk waarom dit de Parel van de Andamanse Zee wordt genoemd. Van hieruit zet je koers naar de tropische pracht van de Andamanse Zee, waar ruim 130 eilanden op je wachten. Laveer door mysterieuze smaragdgroene wateren, ga voor anker bij verlaten stranden en leg aan in ongerepte vissersdorpjes waar oude gebruiken in ere worden gehouden.

De westkust van Phuket is de beste keuze als je zoekt naar de beste plek om te duiken, snorkelen en sportvissen. Voor schoonheid à la Hollywood en een bruisend nachtleven zet je koers naar de wereldberoemde Phi Phi-eilanden. Hier zie je steile kliffen uit zee oprijzen en bewonder je de natuur in de uitgestrekte tropische jungle. De kust, het veilige toevluchtsoord, beschermt de ongeëvenaard mooie Maya Bay. Dit is waar de film 'The Beach' werd geschoten. Op het nabijgelegen Ko Lanta liggen afgelegen dorpjes en gerechten verborgen die tot het beste behoren wat Zuidoost-Azië te bieden heeft. Een zeilvakantie in Phuket laat je kennis maken met exotische pracht en idyllische eilanden.

Vroege inscheping om 10:00

Alles uit je vakantie halen wat erin zit? Dan is de vroege inscheping perfect. Reeds om 10:00 's ochtends gaan jij en je passagiers aan boord, klaar om je zeilvakantie rond Phuket te plannen. Let op: vroege inscheping is prepaid, onderhevig aan beschikbaarheid en enkel verkrijgbaar op aanvraag.

Voorgestelde vaarroute

Lijkt het je wel wat om kapitein te zijn op je eigen zeiltocht? Dan is een bareboat jachtcharter in Phuket de beste keuze om de legendarische eilanden van de Andamanse Zee te bezeilen. Hier vinden ervaren zeilers een helderblauwe zee met stille inhammen, verborgen stranden en bruisende havenplaatsen die wachten om ontdekt te worden.

Phuket bareboat vaarroute

 • Aromatische Thaise gerechten
 • Verken geheime grotten
 • Prachtige, ongerepte stranden
 • Snorkelen met mantaroggen
 • Unieke feesten bij volle maan
 • Zwemmen met walvishaaien
Vaarroute details

Vereiste ervaring

Zeilervaring niveau
2
Minstens 10 dagen of 200 mijlen als skipper op een zeiljacht van vergelijkbare grootte

Onze zeilbestemmingen voor gevorderden (niveau 2) bieden grotere uitdagingen voor zeilers die zich thuis voelen op open water. Geniet van sterkere winden en langere stukken op open water, wat een meer ervaren skipper vereist.

Skippered Holiday

Probeer een zeilvakantie met schipper

 • Relax en laat je schipper de leiding nemen
 • Wees zo actief of ontspannen als je zelf wilt
 • Leer van een ervaren schipper
 • Verkrijg lokale weetjes en aanbevelingen
 • Gemoedsrust en veiligheid op het water
 • Discretie en privacy als dat nodig is
Meer informatie

Zeilomstandigheden

Max. temp.
(°C)
Min. temp.
(°C)
Gem. neerslag
(mm)
Gem. windsnelheid
(knopen)
Overheersende windrichting
Talat Yai/Phuket (Thailand)
Januari3224405O
Februari3324305O
Maart3325405ZO
April33251505WNW
Mei32262005WNW
Juni32252406W
Juli31253006W
Augustus31252606W
September31254006WNW
Oktober31252805WNW
November32242005O
December3224605NNO

Adres

Ao Po Grand Marina

113/1 MOO 6

Tambon Paklok-Amphur Thalang

Phuket 83110 Thailand

Basis openingstijden

Maandag – zondag: 08:00 – 17:00 uur

Dichtstbijzijnde luchthaven
Phuket