Southeast Asia- Thailand

Zeilvakantie in Thailand

2
Zeilervaring niveau

Eindeloos divers, oneindig mooi

Van de prachtige jungles tot witte zandstranden is een zeilvakantie in Zuidoost- Azië een perfecte combinatie van levendige kleuren, uitzichten en geluiden.  In de magnifieke zeilgebieden van Phuket kun je op de getijdenstromingen op zicht navigeren tussen de her en der verspreid liggende koraalriffen.

Duik de oceaan in met majestueuze walvishaaien en mantaroggen, kijk of je een van de vele wegschietende beensnoeken aan de haak kunt slaan en verken verborgen grotten op kleine, verre eilanden. Of je je nu staande hebt moeten zien te houden in een harde wind terwijl je de adrenaline door je aderen voelde gieren, of lui en soepel over de rimpelloze oceaan hebt gezeild, het gaat er bij een zeilvakantie in Thailand niet om dat je ver gezeild hebt, maar dat je er vele bijzondere herinneringen aan hebt overgehouden.

Onze basis in Zuidoost-Azië

Zeilvakantie in Phuket

  • Oude vissersdorpjes
  • Exotische pracht en idyllische eilanden
  • Ongeëvenaard heerlijk duiken en snorkelen
Zeilen op niveau 2
Zeilen in Zeilvakantie in Phuket

Onze charters

Voor Thailand heb je de keuze uit een chartervakantie met of zonder schipper. Van een constante wind tot uitdagende omstandigheden, van zeilen op open water tot zeiltochten langs de kust. Het kan allemaal tijdens een jachtchartervakantie in het bekoorlijke vaargebied van Zuidoost-Azië.

Bareboat jachtcharters in Thailand

Bruisende steden, afgelegen stranden, prachtige regenwouden en afgelegen dorpen; je Thaise bareboat chartervakantie geeft je de ultieme vrijheid aan het roer van je eigen jacht. Het warme tropisch weer, de witte zandstranden en indrukwekkende kalkstenen kliffen zorgen ervoor dat je de zeilgebieden van Zuidoost-Azië ongestoord in je op je kunt nemen terwijl je heerlijk ontspant op het dek van je jacht.

Chartervakanties met skipper in Thailand

Ontdek de beste stranden, baaien, grotten en eilanden van Zuidoost Azië op een chartervakantie met skipper in Thailand. Met een skipper aan boord kan je van dag tot dag kiezen of je aan je zeilvaardigheden wilt werken of dat je gewoon lui op het dek wilt zonnen. Van de ondiepe ankerplaatsen in de prachtige omgeving van Phang Nga Bay tot de verborgen baaien en stranden van Koh Phi Phi, een charter met skipper geeft je alle vrijheid om je jacht te zeilen waar je wilt, wanneer je wilt.

Vroege inscheping om 10:00

Pluk de dag met vroege inscheping. Voeg deze optie toe aan je boeking en stap reeds om 10 uur 's ochtends aan boord. Bespreek de opties met een van onze vakantieplanners. Let op: vroege inscheping is prepaid, onderhevig aan beschikbaarheid en enkel verkrijgbaar op aanvraag.