South Pacific

Zeilvakantie op de Stille Oceaan

1-2
Zeilervaring niveau

Een afgelegen tropisch paradijs

De woorden ‘Stille Oceaan’ roepen beelden op van afgelegen tropische eilanden met het hele jaar zon, fascinerende fauna en honderden kilometers aan wijd open oceaan, waarvan elke zeiler van droomt. Het is tijd om op avontuur te gaan, aan de sleur te ontsnappen en je eigen zeilvakantie in de Stille Oceaan te plannen.

Zeil langs indrukwekkende natuurwonderen bij het Australische Groot Barrièrerif of ontdek ongerepte eilandgemeenschappen op Raiatea en Frans Polynesië, op duizenden kilometers afstand van het meest dichtbijgelegen vaste land. Leer de eilanden van Tonga kennen die Kapitein Cook de ‘vriendelijke eilanden’ noemde en zeil van eiland naar eiland door de warme, rijke wateren van Oceanië in het gezelschap van bultruggen en dolfijnen.

Onze bases in de Stille Oceaan

Sunsail Tahiti view pier catamaran

Zeilvakantie op Tahiti

  • Het hele jaar door passaatwinden
  • Uitstekend gebied voor vissen, kajakken en snorkelen.
  • Tientallen afgelegen exotische eilanden om te ontdekken
Zeilen op niveau 2 ICC RYA
Zeilen in Zeilvakantie op Tahiti
Australia

Zeilvakantie in Australië

  • Gemakkelijk zeilen met zichtnavigatie
  • Grote verscheidenheid aan dierenleven
  • Duiken en snorkelen op het Groot Barrièrerif
Zeilen op niveau 1
Zeilen in Zeilvakantie in Australië

Zeilvakantie op Tonga

  • Exotisch, kleurrijk zeeleven
  • Uitstekend voor duiken, snorkelen en vissen
  • Zeilen op open water, eilandhoppen
Zeilen op niveau 2
Zeilen in Zeilvakantie op Tonga

Onze jachtcharters

Zeil door de zuidelijke Stille Oceaan in het gezelschap van een ervaren schipper of ga met je vrienden of familie op een bareboat chartervakantie. Ga op open water of langs de kust zeilen bij de zonnige Whitsundays, afgelegen Frans-Polynesië en gastvrij Tonga, met je privéjacht, op een bareboat of op een chartervakantie met schipper.

Bareboat chartervakanties

Kies een boot en een bestemming en hijs de zeilen op zoek naar avontuur in de Stille Oceaan. Een bareboat chartervakantie geeft je de kans om er in je eentje op uit te trekken, je eigen koers uit te zetten en voor anker te gaan waar en wanneer je maar wilt. Een zeilvakantie in de exotische Stille Oceaan geeft je dat ongeëvenaarde gevoel van vrijheid.

Charters met schipper

Charter een jacht met schipper die je deskundig advies en tips geeft die in geen enkele reisgids te vinden zijn. Zon op het dek en laat het roer aan de schipper over, of neem zelf het roer in handen en vaar je eigen koers op de Stille Oceaan. Het is aan jou hoe actief of relaxt je wilt zijn tijdens je charter met schipper.