Shoreline of Palma, Spain

Zeilvakantie in Spanje

2
Zeilervaring niveau
Day Skipper

Zeilen in Spanje

Ontsnap naar de natuurlijke schoonheid van Spanje en hijs de zeilen in de prachtige archipel van de Balearen. Op zeilvakantie in Spanje zul je al snel ontdekken waarom de wateren rondom Mallorca onder zeilers zoveel populariteit genieten. Als de met dennen bezaaide rotstkusten en schilderachtige stranden je niet meteen overtuigen, dan doen de glinsterende zee en de machtige bergen in het binnenland dat wel. Geniet op je dooie gemak van turkooisblauwe golven, mysterieuze onderwatergrotten en citrusgaarden. 

Zeilen in Spanje begint in Palma, op het Spaanse eiland Mallorca voor de oostkust van Spanje. Je zeilvakantie in Spanje geef je helemaal zelf vorm, met korte passages rond het eiland Mallorca of langere tochten naar de buureilanden Formentera, Menorca en de archipel van Cabrera. Een stevige wind biedt ook ervaren zeilers voldoende uitdaging, tegen de achtergrond van de machtige bergketen Tramuntana. Op zoek naar een knallend feest? Dan wijk je uit tijdens je zeilvakantie naar Ibiza en Magaluf.

Zeilen in Spanje is een zonovergoten vakantie omringd door ongelooflijk blauw water en het carpe diem van het Middellandse Zeegebied. Gooi je planning overboord en plot je eigen koers tijdens een zinnenprikkelende zeilvakantie in Spanje.

Onze basis in Spanje

Palma de Mallorca harbour

Zeilvakantie op Mallorca

  • Krachtige wind en zeilen op open water
  • Uitstekend nachtleven, heerlijke stranden
  • Fantastisch duiken en snorkelen
Zeilen op niveau 2 ICC RYA
Zeilen in Zeilvakantie op Mallorca
Title: 

Onze zeilvakanties in Spanje

Bootverhuur in Spanje

Plot je eigen koers langs de magische kustlijn en huur je eigen zeilboot in Spanje. Wij vertellen je alle highlights, maar je bepaalt zelf je tempo en je stops. Vul je dagen met zeilen, je avonden met ontspanning en gezelligheid. Jij weet immers zelf het beste hoe je van je zeilvakantie in Spanje een daverend succes maakt.

Zeilvakantie met schipper in Spanje

Kun je (nog) niet zeilen? Maar wil je wel genieten van een zeilvakantie in Spanje? Geniet dan van de voordelen van een zeilvakantie met schipper in Spanje, en vertrouw op de vaardigheden van een ervaren zeiler. Bovendien weet je zeker dat je geen enkele highlight in Spanje mist. Dat is pas ontspanning.

Ontdek Spanje

Maritiem verleden tijdens een zeilvakantie in Spanje

Spanje is altijd al een zeevaardersnatie geweest, en had een sleutelrol bij overzees transport van Noord-Afrika en het Midden-Oosten naar het Europese continent. Haar geografische ligging maakt Spanje tot de toegangspoort naar het Middellandse Zeegebied, en nog altijd is het land een van de meest dynamische zeilgebieden ter wereld. De kustlijn begroet zeilers van elk niveau om zelf te ervaren wat zeilen in Spanje zo bijzonder maakt. 

Hoogtepunten tijdens zeilen in Spanje

Je vertrekpunt is Palma op Mallorca, je doel zijn de Balearen. Aan jou de keus. Ga je zeilen rond Mallorca en geniet je van de prachtige kiezelstranden aan de eilandkust of ga je tijdens je jachtverhuur in Spanje verder weg, en maak je de oversteek naar Menora, Ibiza en Formentera?

Spanje is een land rijk aan cultuur, natuur en geschiedenis. Geniet van de traditionele Mallorcaanse sobrassada of proef de stoofpot met kreeft, die je alleen op Menorca vindt. Neem een sprong in het diepe en maak je keuze uit het brede aanbod aan watersport. Onder water zweef je over de onderwaterweides, waar de archipel bekend om staat.

Meer vakantie

Ga tijdens je zeilvakantie in Spanje reeds om 15:00 aan boord en kies de optie voor vroege inscheping. Geniet van je extra tijd aan boord en maak een vliegende start. Neem contact op met een vakantieplanner en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.