Zeilen op de Middellandse Zee

Je zeilvakantie op de Middellandse Zee begint hier

1-3
Zeilervaring niveau
ICC RYA
Day Skipper

Plaatselijke specialiteiten, beeldschone wijn, heerlijk weer en simpelweg genieten van het goede, bourgondische leven onder de mediterrane zon. Dat vat zeilen op de Middellandse Zee treffend samen.

Het kristalheldere water is perfect voor zwemmen en snorkelen. De weersomstandigheden zijn kalm, maar wanneer de mistral waait, vinden ook ervaren zeilers voldoende uitdaging, spanning en adrenaline tijdens een zeilvakantie op de Middellandse Zee.

>>> Kies hieronder je favoriete bestemming en check prijzen en beschikbaarheid

Hvar, Croatia

Kroatië

  • Aangenaam klimaat en ontspannen zeilen
  • Rijke cultuur en roemrucht verleden
  • Zichtnavigatie en eilandhoppen
Flottielje Zeilen op niveau 1-2 ICC RYA Zeilschool aanwezig
Zeilen in Kroatië
Greece

Griekenland

  • Uitdaging voor ervaren zeilers
  • Ionische Eilanden en de Cycladen
  • Eeuwenoude ruïnes en bezienswaardigheden
Flottielje Zeilen op niveau 1-3 ICC Zeilschool aanwezig
Zeilen in Griekenland
Procida, Italy

Italië

  • Mondaine steden en sluimerende dorpjes
  • Een geschiedenis die zijn sporen heeft nagelaten
  • Mooie combi uit relaxed zeilen en uitdaging
Flottielje Zeilen op niveau 2
Zeilen in Italië
Title: 

Jouw zeilvakantie in het Middellandse Zeegebied

Kies voor Sunsail, en je hebt praktisch het hele Middellandse Zeegebied aan je voeten. Lijkt zeilen in Kroatië je wel wat, dan kies je tussen het knusse Split of het historische Dubrovnik. Eilandhoppers raken nooit uitgekeken tijdens een zeilvakantie in Griekenland, waarbij je rond Lefkas en Athene navigeert op zicht, terwijl Corfu een prachtige, rotsachtige kustlijn biedt. Tijdens een zeilvakantie in Italië leer je het prachtige land op een heel andere manier kennen. Kies tussen de Amalfkust, Sardinië of Sicilië. 

Er zijn maar weinig bestemmingen die de culturele en geografische variëteit van het Middellandse Zeegebied weten te ervaren. Of je nu zelfstandig gaat zeilen op de Middellandse Zee, kiest voor zeilen op de Middellandse Zee met schipper of gezellig gaat meezeilen op de Middellandse Zee, mediterraan zeilen biedt zeilers van alle leeftijden de ene verrassing na de andere.

Zelfstandig zeilen op de Middellandse Zee

Huur een zeilboot op de Middellandse Zee en plot je eigen koers. Men zegt wel eens: iemand zonder een boot is een gevangene. Ontdek zelf welke wijsheid in deze uitdrukking schuilgaat en ervaar ultieme vrijheid terwijl je je laat verrassen door de natuurlijke schoonheid van de mediterranée. En met onze zeilroutes voor de Middellandse Zee, die we met liefde hebben samengesteld, weet je zeker dat je geen enkele highlight mist.

Flottielje zeilen op de Middellandse Zee

Sunsail is de uitvinder van het flottielje zeilen en sinds 1976 hebben we ons kernproduct continu verfijnd en verbeterd. In de Middellandse Zee kun je flottielje zeilen op Lefkas, in Kroatië en in Italië. Een flottielje is zowel voor beginnende maar ook ervaren zeilers ideaal. Je bent immers wél zelfstandig op pad, maar je mag altijd rekenen op de ondersteuning van de bemanning van Sunsail. Zij zijn onderweg met een eigen boot en regelen de vaarroute, anker- en aanlegplekken en leuke restaurants. 

Zeilen Middellandse Zee met schipper

Voor diegenen die niet kunnen zeilen, of voor levensgenieters die gewoon lekker willen luieren aan boord, is zeilen op de Middellandse Zee met schipper perfect. De schipper is een ervaren zeiler die de Middellandse Zee op zijn of haar duimpje kent. De schipper neemt niet alleen het gezag aan boord voor zijn of haar rekening, hij of zij laat je ook graag de mooiste plekken van het vaargebied zien. Dat is nog eens een zeilvakantie!

Meezeilen Middellandse Zee

Meezeilen is de perfectie optie voor soloreizigers of koppels die wél willen zeilen, maar niet meteen een hele zeilboot willen huren. Meezeilen kan op het Griekse Lefkas, en je hebt een eigen cabine tot je beschikking aan boord van een zeilboot met schipper. Laat je meevoeren door het kristalheldere water en geniet in alle rust van al het moois dat de Middellandse Zee je te bieden heeft. Iets meer actie? Help dan de schipper bij het zeilen, en ontdek wat zeilen op de Middellandse Zee zo fantastisch maakt.

Meer genieten van je zeilvakantie

Ga extra vroeg aan boord en haal nog meer zonneschijn uit je mediterrane zeilvakantie. Met onze vroege inscheping mag je in plaats van 18:00 reeds om 15:00 aan boord. Let op: vroege inscheping is prepaid, onderhevig aan beschikbaarheid en enkel verkrijgbaar op aanvraag. Bovendien is vroege inscheping is niet beschikbaar op onze locaties in Italië.

Benieuwd naar alle extra's die je aan je zeilvakantie kunt toevoegen? Klik dan hier voor alle extra's voor bootverhuur.