Zeilvakantie op de Middellandse Zee

1-3
Zeilervaring niveau
ICC RYA
Day Skipper

Cultuur, streekgerechten en kalme wateren

Plaatselijke specialiteiten, goede wijn, een warm, aangenaam klimaat en het heerlijk rustig aan doen. Dat is waar het Middellandse Zeegebied voor staat voor de miljoenen bezoekers die hier elk jaar komen. Hier zeil je op het helder blauwe water dat ideaal is voor zwemmen of snorkelen. De weersomstandigheden zijn kalm, hoewel de mistral voor extra uitdaging, spanning en buiswater kan zorgen.

Ontdek, al eilandhoppend op de Griekse Ionische Zee, adembenemende landschappen, eeuwenoude geschiedenis en ongelofelijke natuur op de meer dan 1000 nagenoeg onbewoonde eilanden, terwijl je langs de Dalmatische kust van Kroatië zeilt. Laat je de beroemde Italiaanse gerechten van de westkust van Italië smaken, en maak uitstapjes naar de beroemde Amalfikust en Costa Smeralda. Er zijn maar weinig bestemmingen die de culturele en geografische variëteit bieden van het Middellandse Zeegebied.

Van de Egeïsche Zee met zijn meltemi-valwinden tot de opwindende en afwisselende Balearen, mediterraan zeilen biedt zeilers van alle leeftijden verrassingen en plezier. Of je nu op een bareboat, met een schipper of in een flottielje zeilt, of voor meezeilen kiest, er valt steeds wat te beleven. 

Onze bases in het Middellandse-Zeegebied

palma-mallorca-harbou

Zeilen op Mallorca

  • Sterke winden en zeilen op open water
  • Een uitstekend nachtleven en heerlijke stranden
  • Fantastisch duiken en snorkelen in onderwaterweiden
Ervaringsniveau 3 ICC RYA
Ik wil Zeilen op Mallorca
Title: 

Onze charters

Charter je eigen privéjacht en zeil naar de vele charmante bestemmingen in het Middellandse Zeegebied. Ga met vrienden aan boord van een Sunsail bareboat of zeil met de hulp van een ervaren schipper. Als je voor een flottieljevakantie kiest, kies je voor een gezellige zeilvakantie met sociale activiteiten. Overdag zeil je met jouw crew en 's avonds ga je met medezeilers van de flottielje de restaurants, bars en activiteiten opzoeken die typisch zijn voor het Middellandse Zeegebied.

Bareboat chartervakanties

Kies een bareboat chartervakantie in het Middellandse Zeegebied voor de meest bevrijdende manier om de verschillende landen in het gebied te verkennen. Doe het rustig aan en zeil in je eigen tempo, of probeer al eilandhoppend langs de kust juist zoveel mogelijk te doen en zien op je vakantie. De keuze is aan jou tijdens een bareboat zeilvakantie.

Flottielje zeilvakanties

Een mediterrane flottielje zeilvakantie is de gezelligste manier van zeilen. Het biedt je de gelegenheid om overdag zelf te zeilen langs eilanden, kusten en op open water en de avonden door te brengen met de andere zeilers van de flottielje. Zeil met je familie, vrienden of alleen, en bezoek de meest geliefde plekjes in het Middellandse Zeegebied.

Charters met schipper

Ga de zee op in het gezelschap van een ervaren schipper tijdens een chartervakantie met schipper. De schipper springt bij met onontbeerlijke tips en aanbevelingen als je ze kunt gebruiken, maar geeft je verder alle ruimte. Huur een schipper in voor een dag of voor de hele vakantie, zeil actief mee of laat al het werk aan de schipper over. Jij kiest zelf wat je doet op een chartervakantie met schipper.

Meezeilen

Profiteer van drie exclusieve Meezeil-datums deze zomer en boek per hut op een Sunsail 53 monohull of een Sunsail 454 catamaran. Een Sunsail-schipper staat aan het roer, dus kun je een hut boeken voor jezelf, of samen met één ander, en op een ontspannen manier genieten van een uit drie geweldige vaargebieden in de Middellandse Zee. Jij en je metgezellen zullen het plezier van een flottieljevakantie meemaken en nieuwe vriendschappen sluiten terwijl jullie samen de spectaculaire kustlijn van de regio leren kennen.

Extra's 

Ga extra vroeg aan boord en haal nog meer zonneschijn uit je mediterrane zeilvakantie. Met onze vroege inscheping* mag je in plaats van 18:00 reeds om 15:00 aan boord. Bespreek de opties voor jouw vakantie met een van onze vakantieplanners. Let op: vroege inscheping is prepaid, onderhevig aan beschikbaarheid en enkel verkrijgbaar op aanvraag. Vroege inscheping is niet beschikbaar op onze locaties in Italië.