Seychelles

Zeilvakantie op de Indische Oceaan

3
Zeilervaring niveau
ICC RYA
Day Skipper

Afgelegen, wild en onverkend

Er zijn maar weinigen die de ongerepte juweeltjes van de Indische Oceaan kennen, omdat ze verspreid liggen over kleine eilandjes en baaien, beschut door sensationele koraalriffen. Met de pittige windkracht, krachtige stromingen en onderwaterobstakels die het navigeren inspannend maken, zullen ervaren schippers alles moeten geven om een oceaan te veroveren die zoveel te bieden heeft voor avonturiers.

Het warme oceaanwater en het heldere zicht onder het wateroppervlak maken de Indische Oceaan geliefd bij duikers, snorkelaars en zwemmers. Het is bovendien een van de beste viswateren ter wereld voor sportvissers.   Bij het snorkelen en duiken tussen de koraalriffen van de Seychellen zie je vele soorten tropische vissen en spectaculaire dieren, zoals de reusachtige walvishaai. Aan wal zijn er overal reuzenschildpadden en kokoskrabben, 's werelds grootste geleedpotige landdieren, te vinden.

Onze basis in de Indische Oceaan

Zeilvakantie op de Seychellen

  • Afgelegen en nauwelijks bestudeerde eilanden
  • Sterke winden, zeer geschikt voor ervaren zeilers
  • Prachtige plekken voor duiken, snorkelen en sportvissen
Zeilen op niveau 3
Zeilen in Zeilvakantie op de Seychellen

Onze charters

Kies voor een zeilvakantie met of zonder skipper vanuit onze basis in de adembenemende Seychellen. Vaar in je eigen tempo op een bareboat charter en volg je eigen route, of neem het ervan en laat alles over aan een privéskipper die je alles wijst.

Bareboat chartervakanties

Zeil over de prachtige Indische Oceaan en laat je nieuwsgierigheid je gids zijn; bezoek in je eigen tempo de vele kleine eilandjes en baaien van deze prachtige regio. Je bent nergens zo vrij als op een bareboat chartervakantie op de Indische Oceaan: alleen jij, een prachtig jacht en een onbegrensde oceaan om te ontdekken.

Charters met skipper

Doe alles zelf en blijf steeds actief, luier naar hartenlust of doe iets ertussenin. Het is wat jij wilt op een charter met skipper. Neem het roer over om te voelen hoe het is om op het oneindige blauwe water van de Indische Oceaan te zeilen, of ga ontspannen zitten en laat het zeilen aan de skipper over. Luister naar de aanraders die je skipper je geeft en ontdek de minder bekende bezienswaardigheden die maar weinig anderen zullen zien in deze adembenemende regio.

Vroege inscheping om 10:00

Ochtendstond heeft goud in de mond. Klim reeds om 10 uur 's ochtends aan boord van je jacht en haal alles uit je zeilvakantie op de Seychellen. Let op: vroege inscheping is prepaid, onderhevig aan beschikbaarheid en enkel verkrijgbaar op aanvraag.