Bahama’s

28 °C
Gemiddelde temperatuur(Jan-dec)
Zeilervaring niveau

Ontdek de Bahama’s

Zeilen op de Bahama’s; we kunnen er geen genoeg van krijgen, met haar beschutte havens, zeilgebieden voor beginners én gevorderden, en paradijselijke onbewoonde eilanden. De vele mangroves zijn het thuis van een waanzinnig kleurrijk onderwaterleven die je met snorkel of duikfles in al zijn pracht bewondert. Zwemmende varkens en iguana’s bevolken de witte stranden, die in de Cariben talrijk zijn. Zeeschildpadden, vriendelijke verpleegsterhaaien en tropische vissen zwemmen kalm rond in het turkooisblauwe water.

Tijdens een vakantie op de Bahama’s blijf je niet op het vasteland. Nee, je huurt een jacht en vaart de horizon tegemoet.

Onze bases in de Bahama’s

The Bahamas

Zeilvakantie op Abaco

  • Prachtige stranden
  • Bekende duikplekken met scheepswrakken
  • Het hele jaar door heerlijk zeilen
Zeilen op niveau 2
Zeilen in Zeilvakantie op Abaco
Father And Sons In Bahamas

Zeilvakantie op Exuma

  • Een belevenis, zowel op het water als aan wal
  • Prachtige beschermde marineparken
  • Wereldberoemde zwemmende varkens
Zeilen op niveau 3
Zeilen in Zeilvakantie op Exuma
Title: 

Vaarroutes op de Bahama’s 

Hijs de zeilen aan boord van je eigen jacht op de Bahama’s. Met jachtverhuur op de Bahama’s ontdek je het op één na grootste barrièrerif ter wereld. Een kwart van al het koraal op onze planeet vind je hier, net onder waterspiegel. Tel daar zachte witzandstranden en kristalhelder blauw water bij op, en je hebt een zeilvakantie op de Bahama’s om nooit meer te vergeten.