North America

Zeilvakantie in Canada

3
Zeilervaring niveau
ICC RYA
Day Skipper

Onverschrokken zeilen, ruige landschappen

De Pacific Northwest wordt gezien als een van de beste zeilgebieden ter wereld en is een werkelijk ongeëvenaarde zeilbestemming. Duizenden grote en kleinere eilanden leiden richting brede, rustige rivieren. Een schijnbaar oneindige, spectaculaire en bergrijke kust en het enorme ruime water zorgen ervoor dat zeilen op de Pacific Northwest een bijzonder unieke ervaring is. Veranderende weersomstandigheden, warme, thermische wind en een indrukwekkende omgeving bieden ervaren zeilers een verrijkende uitdaging.

Het fascinerende natuurlandschap van British Columbia in Canada biedt indrukwekkende met sneeuw bedekte bergtoppen, afgelegen fjorden, kusten met veel bebossing en spectaculaire watervallen waar je gegarandeerd versteld van zult staan. Breng een bezoek aan dit paradijs voor zeedieren, vaar in het kielzog van de trekkende walvissen en zie met eigen ogen de orka’s jagen. Snorkel zij aan zij met speelse zee-otters en vaar onder de zwevende adelaars door. Als je op het juiste moment aankomt, kun je zelfs zien hoe duizenden wilde zalmen naar huis keren om te paaien.

Onze basis in Canada

Vancouver Island

Zeilvakantie in Vancouver

  • Adembenemend mooie landschappen en prachtige wilde dieren
  • Ideaal voor trektochten, snorkelen en kajakken
  • Meer dan de moeite waard voor ervaren schippers
Zeilen op niveau 3 ICC RYA
Zeilen in Zeilvakantie in Vancouver
Title: 

Onze chartertypen

Boek een vakantie met bareboat-charter of een charter met schipper in het prachtige Canada om dit natuurrijke gebied pas echt goed te ervaren. Geniet van heerlijk zeilen langs de kust en zo nu en dan wat eiland-hoppen, leun even rustig achterover en laat een deskundig schipper al het werk voor je doen.

Bareboat chartervakanties

Ontdek de prachtige natuur, de bijzondere dieren en het uitdagende zeilen in de Pacific Northwest op een bareboat chartervakantie in Canada. Deel je eigen tijd in en vaar naar waar je maar wilt, je legt aan in beschutte privé-ankerplaatsen en je vaart op heldere, levendige wateren met je avontuurlijkheid aan het roer.

Charters met schipper

Ontspan en profiteer van unieke plaatselijke kennis en weetjes op een chartervakantie met schipper in Canada. Ontdek de beste plekken om wilde dieren te spotten, zeil naar unieke privéstranden en verken spectaculaire gebieden met behulp van een deskundige schipper. Leun even heerlijk achterover en laat de schipper het harde werk doen of neem zelf het roer en bepaal de koers – de keuze is aan jou.