sustainability

Duurzaam Reizen

Bij Sunsail zijn we toegewijd aan duurzaam reizen om ervoor te zorgen dat onze klanten een authentieke zeilvakantie kunnen ervaren op de meest verantwoorde manier. Om de natuur, de mensen, de cultuur en het erfgoed van onze meer dan 20 prachtige zeilbestemmingen over de hele wereld te beschermen, zijn we toegewijd om onze klanten te helpen op de juiste manier te reizen.

Als gepassioneerde zeilers ontwerpen wij al bijna 50 jaar zorgvuldig zeilvakanties in 's werelds beste vaargebieden. Sunsail is ervan overtuigd dat reizen het leven van mensen, de natuur en de plaatsen waar we actief zijn moet verbeteren en verrijken. Wij hebben de tijd genomen om te begrijpen wat belangrijk is voor onze klanten, onze partners en onze werknemers om ervoor te zorgen dat onze benadering van duurzaamheid positieve veranderingen teweegbrengt op de juiste gebieden.

Wij zijn ons bewust van het lijden en de verwoesting die door de klimaatverandering worden veroorzaakt. Wij blijven steun verlenen aan onze teams die rechtstreeks worden getroffen door extreme weersomstandigheden en natuurrampen.

 

In onze OCEAN Promise hebben wij onze vijf belangrijkste aandachtsgebieden uiteengezet en de stappen die wij op elk gebied zullen nemen.
our_yachts_sunsailOnze jachten en toekomstige ontwikkeling
engagement_educationBetrokkenheid en opleiding voor onze klanten en onze werknemers
action_on_wasteMaatregelen tegen verspilling
net_zero_IkonKlimaatneutraliteit - onze verbintenis tot koolstofvermindering 

Onze visie


Wij zijn toegewijd en geloven in een toekomst waarin verantwoord reizen, diversiteit en inclusie vanzelfsprekend zijn.

Wij geven kennis en kunde door en inspireren onze klanten, onze wereldwijde teams en de community’s waarin wij actief zijn, om betrokkenheid aan te moedigen en een positieve verandering teweeg te brengen. Het beschermen van de natuur, het reduceren van afval en onze bijdrage aan de verbetering van het klimaat staan centraal in onze besluitvorming.

Wij streven ernaar een awardwinnende vloot te ontwikkelen die wereldwijd verwachtingen overtreft en tegelijkertijd een minimale impact op onze oceanen en het leven erin heeft.

Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties

Wij hebben met veel verschillende groepen samengewerkt, waaronder onze wereldwijde teams, klanten en partners, om ervoor te zorgen dat onze prioriteiten, zoals uiteengezet in ons duurzaamheidskader, worden gesteund door iedereen die bij onze onderneming betrokken is. Wij hebben ook de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling geraadpleegd.

Learn more about UN Goals

Hieronder staan de 6 Duurzame Ontwikkelingsdoelen die het meest relevant zijn voor ons bedrijf en laten zien waar wij ons de komende jaren voor zullen inzetten:

Doel  #8 – Fatsoenlijk werk en economische groei 
Doel #9 – Industrie, innovatie en infrastructuur 
Doel #12 – Verantwoorde consumptie en productie 
Doel #13 –  Klimaatbeleid 
Doel #14 – Life below water
Doel #17 –  Partnerschappen voor de doelstellingen
   
e_sdg_logo_un_emblem_horizontal_web.jpg?t=1NW3ig&itok=za34EYAs  

Onze partners 

Diversiteit, gelijkheid en inclusie