Brochure

Onze brochure voor 2018 is uit!

Klaar voor je volgende avontuur met Sunsail?

Onze nieuwe brochure zit boordevol inspiratie. Je vindt er alles in over bareboat- en flottieljevakanties en over charters met schipper naar onze 25 wereldwijde bestemmingen. Je komt alles te weten over bezienswaardigheden die je niet mag missen en we geven een uitgebreide beschrijving van onze eersteklas vloot.

Nog nooit gezeild? Kom kijken bij een van onze zeilscholen en begin daar aan je zeilavonturen.

Nieuw in 2018

Bezoek onze vernieuwde basis in Mallorca voor een magnifieke zeilreis naar de Balearen, van zeilen langs de kust tot langere afstanden over open water naar het nabijgelegen Ibiza en Formentera.

Boek nu. En krijg de beste deals voor onze 25 zeilbestemmingen. Van de paradijselijke Bahama's tot het tropische Thailand en bruisende Kroatië.

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Bel ons op +31 (0)10 411 54 54 als je een brochure wilt ontvangen.


*Gegevensbescherming

Alle door jou verstrekte gegevens worden door ons bewaard en gebruikt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Door het vakje aan te vinken, ga je ermee akkoord met het ontvangen van e-mails van ons over Sunsail nieuws, aanbiedingen en toekomstige evenementen. Wij kunnen af en toe ook informatie en aanbiedingen van onze zeil-gerelateerde partners mailen.
Met elke e-mail kun je uitschrijven.

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
40 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
ABTA – The Travel Association
Consumer protection