Book with Confidence

Boek met vertrouwen details

Je vakantie is onze hoogste prioriteit en wij zorgen ervoor dat je je bij ons op je gemak en veilig voelt. Daarom introduceren we een nieuw en flexibel boekingsbeleid. Je mag kiezen uit verschillende opties. Bovendien nemen we aanvullende veiligheidsmaatregelen voor de veiligheid en gezondheid van jou en je gezin.

Indien je zeilvakantie door COVID-19 wordt betroffen (*zie hieronder de voorwaarden) heb je op zijn vroegst 30 dagen** tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek de volgende mogelijkheden:

  • Wijzig de vertrekdatum van je zeilvakantie.
    • Indien je vakantie plaatsvindt buiten december, januari en februari is de termijn voor de wijziging 7 dagen, in plaats van 30 dagen.
    • Tenzij anders vermeld zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  • Kies voor een volledige terugbetaling van de reissom***.
  • Kies een tegoedbon voor het betaalde bedrag, geldig tot 12 maanden na de oorspronkelijke vertrekdatum en onder voorwaarde dat de vakantie volledig is betaald. Het bedrag is inclusief de kosten van de geboekte boot en extra's, maar omvat geen vluchten of andere diensten van derden. Hiervoor worden normale annuleringskosten in rekening gebracht.

*Je vakantie geldt als betroffen door COVID-19, wanneer...

1. we hebben moeten vaststellen dat we je vakantie niet kunnen uitvoeren vanwege lokale beperkingen.

2. je de geboekte bestemming niet kunt bereiken vanwege officieel bevestigde grenssluitingen of een negatief reisadvies van kracht is naar je geboekte bestemming tijdens je reisperiode, uitgeroepen door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

3. een of meerdere bemanningsleden binnen 4 weken voor vertrek symptomen van COVID-19 vertonen. Neem contact op met je lokale gezondheidsinstantie voor meer informatie over deze symptomen. Houd er rekening mee dat je in dit geval een certificaat moet overleggen.

Tenzij hierboven anders vermeld zijn de algemene boekingsvoorwaarden van kracht, die je bij het boeken bent overeengekomen, inclusief annuleringen, wijzigingen of andere bepalingen.

Let op: bovenstaande regelingen gelden niet voor onze partnerbases in Italië, Whitsundays, Vancouver en Tonga.

** Met uitzondering van die bestemmingen waarvan al eerder vastgesteld wordt dat een vakantie geen doorgang kan vinden.

*** Alle reeds gemaakte kosten, zoals voor schipper, kok en proviand, worden niet gestorneerd.

Kies Sunsail

20+
Locaties
14
Flottieljes
48
Bootmodellen
45
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie