Book with Confidence

Boek met vertrouwen details

Je vakantie is onze hoogste prioriteit en wij zorgen ervoor dat je je bij ons op je gemak en veilig voelt. Daarom introduceren we een nieuw en flexibel boekingsbeleid. Je mag kiezen uit verschillende opties. Bovendien nemen we aanvullende veiligheidsmaatregelen voor de veiligheid en gezondheid van jou en je gezin.

Indien je zeilvakantie door COVID-19 wordt betroffen* heb je tot 7 dagen voor vertrek de volgende mogelijkheden:

  • Wijzig de vertrekdatum van je zeilvakantie.
    • Indien je vakantie plaatsvindt tussen 16 december 2020 en 2 januari 2021 is de termijn voor de wijziging 30 dagen, in plaats van 7 dagen.
    • Tenzij anders vermeld zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  • Kies een tegoedbon voor het betaalde bedrag, geldig tot 12 maanden na de oorspronkelijke vertrekdatum en onder voorwaarde dat de vakantie volledig is betaald. Het bedrag is inclusief de kosten van de geboekte boot en extra's, maar omvat geen vluchten of andere diensten van derden. Hiervoor worden normale annuleringskosten in rekening gebracht.

*Je vakantie geldt als betroffen door COVID-19, wanneer...

1. we hebben moeten vaststellen dat we je vakantie niet kunnen uitvoeren vanwege lokale beperkingen.

2. je de geboekte bestemming niet kunt bereiken vanwege officieel bevestigde grenssluitingen of een negatief reisadvies van kracht is naar je geboekte bestemming tijdens je reisperiode, uitgeroepen door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

3. een of meerdere bemanningsleden binnen 4 weken voor vertrek symptomen van COVID-19 vertonen. Neem contact op met je lokale gezondheidsinstantie voor meer informatie over deze symptomen. Houd er rekening mee dat je in dit geval een certificaat moet overleggen.

Tenzij hierboven anders vermeld zijn de algemene boekingsvoorwaarden van kracht, die je bij het boeken bent overeengekomen, inclusief annuleringen, wijzigingen of andere bepalingen.

Kies Sunsail

20+
Locaties
14
Flottieljes
48
Bootmodellen
45
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie