Boek met vertrouwen

Let op: scroll naar beneden voor een lijst van de openingsdata van onze bestemmingen

Je vakantie is onze hoogste prioriteit en wij zorgen ervoor dat je je bij ons op je gemak en veilig voelt. Daarom introduceren we een nieuw en flexibel boekingsbeleid, geldig voor nieuwe en bestaande zeilvakanties geboekt tot en met 30 september 2020 en met vertrekdata tot en met 30 september 2021. Je mag kiezen uit verschillende opties. Bovendien nemen we aanvullende veiligheidsmaatregelen voor de veiligheid en gezondheid van jou en je gezin.

Indien je zeilvakantie door COVID-19 wordt betroffen* heb je tot 7 dagen voor vertrek de volgende mogelijkheden:

  • Wijzig de vertrekdatum van je zeilvakantie.
    • Indien je vakantie plaatsvindt tussen 16 december 2020 en 2 januari 2021 is de termijn voor de wijziging 30 dagen, in plaats van 7 dagen.
    • Tenzij anders vermeld zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  • Kies een tegoedbon voor het betaalde bedrag, geldig tot 12 maanden na de oorspronkelijke vertrekdatum en onder voorwaarde dat de vakantie volledig is betaald. Het bedrag is inclusief de kosten van de geboekte boot en extra's, maar omvat geen vluchten of andere diensten van derden. Hiervoor worden normale annuleringskosten in rekening gebracht.

*Je vakantie geldt als betroffen door COVID-19, wanneer...

1. we hebben moeten vaststellen dat we je vakantie niet kunnen uitvoeren vanwege lokale beperkingen.

2. je de geboekte bestemming niet kunt bereiken vanwege officieel bevestigde grenssluitingen of een negatief reisadvies van kracht is naar je geboekte bestemming tijdens je reisperiode, uitgeroepen door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

3. een of meerdere bemanningsleden binnen 4 weken voor vertrek symptomen van COVID-19 vertonen. Neem contact op met je lokale gezondheidsinstantie voor meer informatie over deze symptomen. Houd er rekening mee dat je in dit geval een certificaat moet overleggen.

Tenzij hierboven anders vermeld zijn de algemene boekingsvoorwaarden van kracht, die je bij het boeken bent overeengekomen, inclusief annuleringen, wijzigingen of andere bepalingen.

Openingsdata

Houd er rekening mee dat de onderstaande informatie kan veranderen en dat je bij je ambassade of officiële instantie informeert naar het geldende reisadvies en de vereisten die op jou van toepassing zijn voor vertrek en terugkomst.

Update: 13 juli 2020

BestemmingenOpent op
ItaliëNu open
Agana, KroatieNu open
Lefkas, GriekenlandNu open
Athene, GriekenlandNu open
Corfu, GriekenlandNu open
PortsmouthNu open
Bahama'sNu open
MallorcaNu open
Dubrovnik, Kroatie19 juli 2020
Tahiti20 juli 2020
Saint Lucia1 augustus 2020
Britse Maagdeneilanden1 september 2020
Sint Maarten1 oktober 2020
Thailand1 oktober 2020
Bestemmingen die hierboven niet zijn vermeld, hebben nog geen openingsdatum bekendgemaakt.

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie