Korting op je zomervakantie

Bespaar tot 15%* op je zeilvakantie op de Middellandse Zee!

0 DAGEN :
0 UUR :
0 MIN :
0 SEC
Mast climbing

Welke kwalificaties heb ik nodig om een ​​jacht te charteren?

Voordat u begint met het plannen van uw zeilvakantie , kunt u het beste het ervaringsniveau en de kwalificaties controleren die nodig zijn om een ​​jacht op de door u gekozen bestemming te charteren. Sunsail heeft een lijst met bestemmingen voor elk ervaringsniveau toegevoegd, afhankelijk van de omstandigheden, waarbij niveau 1 het gemakkelijkst is en niveau 3 het meest uitdagend. Hoewel deze vaarniveaus alleen als richtlijn dienen, geven ze u een idee van de voorwaarden, vereiste kwalificaties en belangrijke informatie voordat u een jacht chartert.

Niveau 1 zeilbestemmingen

Vaaromstandigheden

Zeilbestemmingen van niveau 1 zijn ideaal voor beginners. De wateren zijn kalm en er wordt in zicht gezeild met een windsnelheid van ongeveer 5-20 knopen. U kunt eilandhoppen en ontspannen, wetende dat de aanmeermogelijkheden ook eenvoudiger zijn. In de Middellandse Zee zijn de ligplaatsen over het algemeen van achtersteven tot aan de ligplaats, terwijl er in het Caribisch gebied boeien zijn.

Zeilbestemmingen

Kwalificaties

Med Mooring

Niveau 2 zeilbestemmingen

Vaaromstandigheden

Zeilbestemmingen van niveau 2 zijn van gemiddeld niveau met een mix van stukken blauw water en zichtlijnzeilen met een windsnelheid van ongeveer 10-20 knopen. De ligplaats is grotendeels voor anker, met beschermde ankerplaatsen, ankerplaatsen in mediterrane stijl en/of aanlegsteigers in de jachthaven.

Zeilbestemmingen

Kwalificaties

Belize

Niveau 3 zeilbestemmingen

Vaaromstandigheden

Op zeilbestemmingen van niveau 3 kunt u consistente, sterkere passaatwinden verwachten van ongeveer 10-25 knopen, met veel zeilen op blauw water om van te genieten. De ligplaats ligt grotendeels voor anker en er zijn enkele meer blootgestelde ankerplaatsen met slechte ankergrond.

Zeilbestemmingen

Kwalificaties

Aanvullende regels waar u rekening mee moet houden:
Qualifications
Geen ervaring of kwalificaties?

Als u graag een jacht wilt charteren, maar nog geen ervaring heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, er zijn tal van opties en mogelijkheden om te leren:

Onze vakantieplanners staan ​​altijd klaar om u te helpen als u meer informatie over kwalificaties nodig heeft.

Auteur

Dominique Wright

Plan je Droomvakantie