Sunsail lanceert nieuwe basis op Exuma

Beach in the Exumas Bahamas

Sunsail verwelkomt zeilers op haar nieuwe basis op Exuma. Het eiland strekt zich uit over 161 kilometer in het het hart van de Bahama's. Jachtverhuur op Exuma stelt je in staat om aan boord te stappen van de nieuwste aanwinst in onze vloot: de Sunsail Lagoon 424 en de Sunsail 454W. Elk jacht biedt plaats aan 10 passagiers. Een catamaran op Exuma combineert het comfort en de leefbaarheid van thuis met een uitmuntende prestatie onder zeil.

Op naar Exuma!Ons samengesteld vaarplan op Exuma volgt de route vanaf Nassau naar het zuiden bij Big Major Cay en Highbourne Cay. Naast twee gratis zeildagen hebben zeilers de mogelijkheid om vijf unieke baaien te ontdekken, elk met hun eigen charme en eiland-vibe.

De archipel biedt prachtige ankerplekken langs ongerepte stranden, het hele jaar door uitstekende zeilomstandigheden en een van de grootste marineparken ter wereld: Exumas Cays Land and Sea Park. Alle reden dus om te genieten van een heerlijke zeilvakantie op Exuma.


Meer nieuws van Sunsail ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt elke twee weken een mailtje met updates, reistips en aanbiedingen.

Nieuwsbrief ontvangen