Welkom op onze blog

Inspirerende verhalen en behulpzame aanraders voor je zeilvakantie


St. Maarten is er weer

St. Martin is weer in actie en op weg naar herstel na de orkaanactiviteit van 2017. Ontdek de inspirerende inspanningen van lokale mensen om hun leven en bedrijven opnieuw op te bouwen.


Thailand: lijkt er veel op, maar toch anders

Liefhebbers van mediterrane zeilreizen kunnen ook een jachtcharter rond de Andamanse eilanden overwegen: de overeenkomsten zijn opmerkelijk. Lees over dit Thaise vaargebied.

Keith Harvey, Sunsail Dubrovnik base manager

De verborgen parels van de Dalmatische kust

De manager van onze Dubrovnik basis vertelt over zijn favoriete plekken langs het Kolocep-kanaal en de bredere Adriatische Zee.
Flottieljefabeltjes de wereld uit helpen

Geruchten, fabeltjes en halve waarheden zijn er genoeg als je het over flottieljes hebt. Daarom willen we je hier vertellen hoe het eigenlijk in elkaar zit, en benadrukken wat een prachtige gedeelde avontuur een flottieljevakantie wel is.

BVI sailing navigation chart

Nuttige nautische termen

Lees onze gids voor de belangrijkste nautische termen die handig zijn om bij het zeilen te kennen. Onze woordenlijst is in het Engles en het Nederlands.

carribean 9 facts blog

Negen leuke Caribische weetjes

Leer negen leuke feiten die je misschien nog niet wist over de eilanden van het Caribisch gebied, een favoriete bestemming voor Sunsailors.


Zeilgids voor de Ionische eilanden

Lees onze tips om het allerbeste van de Ionische Zee te ontdekken en waarom het zo'n aantrekkelijk gebied is voor hedendaagse zeilers.

   

         

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie