Bedrijfszeilevenementen

Met je boardroom naar zee

Sunsail en onze partners leveren al meer dan 30 jaar teambuilding en bedrijfszeilevenementen. Onze passie voor zeilen, de ervaring van onze partners en jouw kennis van je team zorgen samen ervoor dat je vaarroute echt waarde creëert voor je bedrijf.

Onze team voor bedrijfszeilevenementen werkt met je mee om ervoor te zorgen dat jouw evenement jouw doelen bereikt. Een Sunsail bedrijfszeilevenement is een uitstekende manier om vooruitgang te boeken voor je bedrijf, of door je klanten te trakteren, je personeel te belonen of als gelegenheid om eenheid in het team te bevorderen.

Jouw persoonlijke Sunsail evenementen coördinator werkt met je mee om een op maat gemaakt evenementenpakket voor je bedrijf samen te stellen. Of je op zoek bent naar uitdagend zeilen, spannende zeilwedstrijden of eenvoudigweg een ontspannen dagje van zeilen voor plezier, een Sunsail zeilevenement kan op maat gemaakt worden om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Of de deelnemers nu landrotten of doorgewinterde zeilers zijn, wij zullen hun ervaring afstemmen op je exacte behoeften, ambities en budget. Laat het kantoor achter je en ga naar zee voor een onvergetelijk bedrijfsevenement. Een PowerPointpresentatie kan er zeker niet aan tippen.

Bestemming

Onze programma’s voor bedrijfszeilevenementen vinden plaats in het hart van het Britse zeilen op onze basis in Port Solent, maar we bieden ook op maat gemaakte vaarroutes aan voor onze wereldwijde bestemmingen. Kies maar of je dicht bij huis wil varen of in exotische bestemmingen zoals het Middellandse Zeegebied, de Cariben of de Stille Oceaan.

Onze basis in Port Solent heeft de meest uitgebreide flottielje in de wereld van charterjachten van dezelfde boottype. Het zeilgebied is geschikt voor zeilers van elk niveau en bovendien vind je hier bezienswaardigheden zoals de spectaculaire Portchester Castle, beroemde historische schepen en de iconische Spinnaker Tower.

Programma’s

Sunsail biedt zeilprogramma’s voor bedrijven aan voor een of twee dagen, met een overnachting aan boord je jacht. Je persoonlijke Sunsail evenement coördinator werkt met je samen om een op maat gemaakte programma te plannen, gericht op de specifieke behoeften van je bedrijf en rekening houdend met de zeilervaring van je team.

Wij bieden een volledig service aan voor bedrijfsevenementen, waarbij regatta’s, zeilraces, ontspannen zeilen in de Solent en sociale activiteiten aan wal allemaal onderdeel kunnen zijn van je programma.

Wij kunnen assisteren met bedrijfsincentives, conferenties, teambuilding, managementtraining, branding en sponsoring ‒ allemaal elementen van een geslaagde en productieve zakelijke zeilevenement.

Programma voor een dag

Voorbeeld van een dagindeling

08:30 Ontbijt bij aankomst op de jachthaven.

09:00 Kennismaking met je Sunsail schipper.

09:30 Spullen aan boord de jachten opbergen, gevolgd door veiligheidsbriefing en kennismaking met het jacht. Trossen losgooien voor je eerste zeiltocht.

12:30 Lunch aan boord. Pakketten met alcoholische drank, waaronder champagne, wijn en bier zijn beschikbaar tegen bijkomende kosten.

14:00 Start van pret-wedstrijd. Sunsail schippers nemen de roer tot aan het beginlijn, dan heeft je bemanning de kans om hun nieuwe vaardigheden op de proef te stellen

16:00 Terug bij de basis, ontschepen.

16:30 Thee/koffie met broodjes en gebak in de Portsmouth Harbour Yacht Club.

17:00: Gasten vertrekken in eigen tempo.

Let op: tijden zijn geschat en afhankelijk van weersomstandigheden.

Het programma voor een bedrijfszeilevenement bevat:
  • Huur van een flottielje van Sunsail Match First 40’s, met Sunsail schipper en regenkleding voor 10 personen..
  • Thee/koffie, koffiebroodjes en broodjes met spek bij aankomst ’s ochtends in Portsmouth Harbour Yacht Club.
  • 2-gangen lunchbuffet aan boord je jacht.
  • Thee/koffie en frisdrankenpakket met water, cola, limonade en sinaasappelsap.
  • Koffie/thee met broodjes en gebak bij terugkomst in Portsmouth Harbour Yacht Club.
  • Volledig beheer voor en tijdens het evenement.

Programma met overnachting

Voorbeeld van de dagindeling

Dag 1 – avond

19:00 Aankomst in Port Solent, kennismaking met je Sunsail schipper en bagage op je jacht opbergen. Veiligheidsbriefing en het jacht leren kennen.

20:30 Diner in Portsmouth Harbour Yacht Club met uitzicht op Port Solent jachthaven. ’s Nachts slapen gasten aan boord.

Dag 2

08:00 Koffie/thee, koffiebroodjes en broodjes met spek in Portsmouth Harbour Yacht Club.

09:00 Terug aan boord je jacht, vaar uit voor zeiloefeningen in de Solent.

12:30 Ankeren voor de Isle of Wight voor een lunchbuffet met frisdranken aan boord. Een drankpakket met champagne, wijn en bier is beschikbaar tegen betaling.

14:00 Start van pret-wedstrijd. Sunsail schippers nemen de roer tot aan het beginlijn, dan heeft je bemanning de kans om hun nieuwe vaardigheden op de proef te stellen

16:30 Terug bij de basis, ontschepen.

17:00 Thee/koffie met broodjes en gebak in Portsmouth Harbour Yacht Club.

17:30 Gasten vertrekken in eigen tempo.

Let op: tijden zijn geschat en afhankelijk van weersomstandigheden.

  • Volledig beheer voor en tijdens het evenement.

Waarom bedrijfszeilevenementen?

Onze basis ligt in een prachtige locatie met zicht op Port Solent jachthaven. Behalve het onvergetelijke teambuilding evenement die op het water plaatsvindt, kun je voor of na het zeilen vergaderingen houden in onze conferentiekamers.

Of je relaties met je klanten wil bevorderen, dank betuigen aan je medewerkers of een stimuleringspakket aan je verkoopteams bieden, een bedrijfszeilevenement met Sunsail belooft prachtig zeilen en uitstekend waar voor je geld.

Zeilevenementen bieden het perfecte platform voor het creëren van een level playing field, waardoor teamleden kwaliteiten kunnen weergeven die verborgen blijven in de kantooromgeving. Amateurs kunnen hun vaardigheden testen tegen professionals in internationaal erkend wateren en de sfeer en opwinding van een zeilwedstrijd ervaren.

Wat je ook van de dag wilt bereiken, jachtraces geven het evenement een echte focus. Of je bemanning een prijs in de wacht sleept of niet, je gasten gaan zich uitstekend vermaken en profiteren van het gevoel dat ze echt iets gepresteerd hebben.

Sunsail is gecertificeerd door de British Standards Institute (BSI) op een internationaal niveau voor duurzaam evenementenbeheer.

Meer informatie

Neem contact met ons op: bel +31 (0)10 411 54 54.

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection