Bedrijfsjachtcharter

Zeilevenementen en teambuilding

Laat andere bedrijfsevenementen in je kielzog

Welkom bij ’s werelds meest spannende teamvergaderingen. Gooi de spreekwoordelijke doos weg en concentreer je op echt teamwork in een avontuurlijke en uitdagende omgeving.

Ons evenemententeam levert al meer dan 20 jaar bedrijfszeilpakketten. Van trainingsdagen voor het personeel tot teambuildingsessies, gastvrijheid en industrieregatta’s, onze Sunsail-bedrijfsevenementen bieden op maat gemaakte programma’s met toegevoegde passie, sensatie en avontuur. Een PowerPointpresentatie kan er zeker niet aan tippen.

Onze evenementencoördinatoren zullen jouw evenement afstemmen op je exacte behoeften, ambities en budget, of je teamleden nu landlubbers of ervaren zeilers zijn. Ga met je team naar zee voor een onvergetelijk bedrijfsevenement.

Kijk hier voor een volledig lijst van Sunsail Evenementen

 

Wat is inbegrepen?

  • Vaar onder begeleiding van deskundige schippers en bemanning.
  • Ervaring niet vereist. Veel beginners zijn geïnspireerd om na een evenement te leren zeilen en we bieden scherp geprijsde cursussen aan vanuit onze basis in Portsmouth.
  • Kant-en-klare oplossingen – we kunnen elk detail regelen, inclusief eten, drinken, entertainment, bootbranding en zelfs prijzen!
  • We hebben een flottielje van 30 identieke hoogwaardige Sunsail Match First 40-jachten, voor groepen van 5 tot 300 personen.
  • Vaar vanaf je ideale locatie. We zijn flexiebeler dan ooit en kunnen je in Port Solent, Gunwharf Quays, Hamble of de Isle of Wight ontmoeten. Waar je ook wilt zijn, zullen wij zijn.
  • We bieden een groot aantal vooraf georganiseerde races en regatta’s in het Verenigd Koninkrijk.
  • Bedrijfs-, race-, teambuilding-, liefdadigheids- en trainingspakketten beschikbaar.  
  • Insights Discovery programma, met profilering gebaseerd op activiteiten aan wal en op het water naargelang de vereisten van je team.

Sunsail is het enige bedrijf voor zeilevenementen dat accrediteerd is met de ISO20121-erkenning van BSI voor duurzaam evenementenbeheer. 

Voor meer informatie bel ons op +31 (0)10 411 54 54 of e-mail: [email protected]