You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Phuket Zelfstandig Zeilen

Overzicht

De faciliteiten op de Sunsail basis in de Ao Po Marina zijn uitstekend en dit is een prima vertrekpunt voor een zeilvakantie in Phuket. Beleef een tocht langs prachtige stranden en door de diepgroene wateren van Andamaanse Zee.

Bezoek indrukwekkende kliffen van kalksteen en geweldige natuurparken. De duikmogelijkheden en zeilomstandigheden hier zijn uitstekend. Wie een zeiljacht huurt en vaart bij Phuket is verzekerd van een bijzondere vakantie.

Bezoek Koh Phing Kan, ook wel “James Bond-eiland” genoemd, waar “The Man With The Golden Gun” is opgenomen en Maya Bay, waar “The Beach” werd gefilmd. U vindt hier de perfecte mix van luxe resorts, bruisend nachtleven en ongerepte verlaten eilanden. Beleef hier uw droomvakantie!

  • Zichtnavigatie
  • Het hele jaar door een goede zeilbestemming
  • Vriendelijke mensen
  • Heerlijke Thaise cuisine
  • Kings Cup Regatta
  • Eersteklas duik- en snorkelmogelijkheden
 

 

Data & prijzen

 

 

Zeilen in Phuket

Gemakkelijk doortochten en veilige ankerplaatsen maken een zeilvakantie in de beschutte wateren van de Andamanse Zee bij Phang-nga Bay een lust voor zeilers. De temperatuur is overdag rond 32º C van juli tot en met februari, van maart tot en met juni is het warmer.

De wind variëert van 5 tot 20 knopen, uit zuidwestelijke richting van mei tot en met oktober uit het noordwesten de rest van het jaar. Navigeren kan op zicht, maar schippers moeten wel rekening met het tij, nauwere passages en koraalriffen.

Wat is inbegrepen?

Om zeker te zijn dat u het maximale uit uw zeilvakantie in Phuket haalt zijn al onze zeiljachten voorzien van de meest hoogstaande uitrusting mogelijk. Wij leveren het comfort, functionele boten en plezier aan boord. Alles dat u hoeft te doen is ontstpannen en genieten van uw zeilvakantie met familie en vrienden.

Hoogtepunten van Phuket

De legendarische gastvrijheid en de verschillende bezienswaardigheden, van de bruisende avondmarkt op Phuket tot de tropische fauna, maken van Phuket een zeer bijzondere vakantiebestemming.