You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Zelfstandig Zeilen in Zuidoost-Azië

Onze Zeilvakanties hebben alles te bieden. Van zichtnavigatie in de kalme heldere turqoise wateren van de Caribische zee tot de uitdaging van de combinatie tussen zichtnavigatie en zeilen over het het open water in het Middelandse Zeegied tot de prachtige exotische wateren in Azië en de Stille Zuidzee.

U kunt zelfs de thuiswateren van Sunsail bevaren tijdens een zeilvakantie in Port Solent in Zuid-Engeland. Sunsail biedt meer zeilvakantiebestemmingen aan dan welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat waar u ook heen wilt, met wie u ook op weg wilt en welk ervaringsniveau u ook heeft Sunsail de perfecte zeilvakantie voor u heeft.

 

Zuidoost-Azië is een regio met een verbluffende culturele diversitieit. In deze regio worden honderden talen en dialecten gesproken. Alle geloofsovertuigingen worden aangehangen, van inheemse natuurgodsdiensten tot de grote wereldreligies.

Het landschap is al net zo gevarieerd als de cultuur. Van levendige steden tot afgelegen heuveldorpjes, van bergachtig regenwoud tot verlaten stranden en van eeuwenoude tempels tot levendige markten met allerlei ongewone ingrediënten. Zuidoost-Azië heeft een enorm brede aantrekkingskracht.

Het uitstekende humeur en zachte natuur van de lokale bevolking van Thailand, alwaar Sunsails bases in Zuidoost-Azië gevestigd zijn, maken een zeilvakantie in deze regio een perfecte manier om te onstpannen en de batterij op te laden tijdens een onvergetelijk avontuur.

Javascript is required to view this map.