You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Zelfstandig Zeilen in de Stille Zuidzee

Onze Zeilvakanties hebben alles te bieden. Van zichtnavigatie in de kalme heldere turqoise wateren van de Caribische zee tot de uitdaging van de combinatie tussen zichtnavigatie en zeilen over het het open water in het Middelandse Zeegied tot de prachtige exotische wateren in Azië en de Stille Zuidzee.

U kunt zelfs de thuiswateren van Sunsail bevaren tijdens een zeilvakantie in Port Solent in Zuid-Engeland. Sunsail biedt meer zeilvakantiebestemmingen aan dan welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat waar u ook heen wilt, met wie u ook op weg wilt en welk ervaringsniveau u ook heeft Sunsail de perfecte zeilvakantie voor u heeft.

 

Europese ontdekkingsreizigers ontdekten de eilanden in de Stille Zuidzee in de 16e eeuw en het onderhouden van handelsroutes met de lokale gemeenschap hebben tot het ontstaan van havenstadjes geleid om de export van goederen als walvisolie, zeehondenhuid, parels, katoen en kokosolie te faciliteren. Door de jaren heen hebben deze havens faciliteiten ontwikkeld om zeilfanaten te lokken die aangetrokken zijn tot deze exotische wateren en de belofte van turquoise zeeën, eilanden bezaaid met palmbomen, prachtige koraalriffen en bergen begroeid met regenwoud wordt gemakkelijk ingelost. Een zelfstandige zeilvakantie in de Stille Zuidzee is de perfecte manier om de verleidelijke charmes van deze eilanden in de eerste persoon te beleven.

Javascript is required to view this map.