You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Corfu Zelfstandig Zeilen

Overzicht

Sunsails basis in Gouvia ligt tussen de zee en de groene heuvels van Corfu. Perfect gelegen om het Ionische Zeilgebied te ontdekken en de basis ligt op zeer korte afstand van de luchthaven van Corfu.Dit gebied biedt enorm veel variatie, van de met cipressen bezaaide berghellingen en olijfgaarden naar de ruige kusten, levendige badplaatsen en de mooie stranden. Het zeilgebied is ook erg divers. Ten Zuiden van Corfu zijn de typische zachte omstandigheden ideaal voor onlangs gekwalificeerde zeilers en families, terwijl in het noorden de wind aantrekt en zorgt voor spectaculair zeilen. De prachtige stranden, geweldige watersportopties, bruisende nachtleven en spectaculaire geschiedenis maken het een onvergetelijke zeilvakantie.

 • Ionische Zee, Griekenland
 • Niveau 1
 • Op zicht navigeren
 • Sterke noordelijke winden
 • Eilandhoppen naar Paxos en Antipaxos
 • Oude en Venetiaanse geschiedenis
 

 

Data & prijzen

 

 

Zeilen in Corfu - Ionische Zee

Een zeilvakantie in Lefkas, Griekenland is geschikt voor gekwalificeerde zeilers. Als zeilgebied zijn de zachte wateren van de zuidelijke Ionische Zee een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stress loze zeilvakantie, terwijl meer ervaren zeilers zullen genieten van het open water zeilen van de noordelijke Ionische Zee. Van april tot november, komt de wind over het algemeen uit het noordwesten, variërend van 10 tot 15 knopen (11 – 17 Mph), met kalme wind in de ochtend en een gemiddelde temperatuur van 24 tot 27ºC.

Wat is inbegrepen?

Om er voor te zorgen dat uw zeilvakantie in Griekenland onvergetelijk is, hebben wij al onze jachten voorzien van de meest hoogstaande uitrusting mogelijk. Wij leveren comfort, de prestaties en plezier aan boord; dus het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en genieten van uw zeilvakantie met familie en vrienden.

Hoogtepunten van Corfu

De Ionische Zee tussen Corfu en Kefalonia is misschien wel het beste zeilgebied van Griekenland. De prachtige eilanden zijn heuvelachtig en bebost, met mooie stranden, afgelegen baaien en pittoreske stadjes en dorpjes. 


 • Lakka Paxos

  Paxos staat bekend om haar onbedorven landschap en superieure olijfolie. Een zeilvakantie hier geeft u de kans een aantal flessen van topkwaliteit in te slaan. Lakka is een grote baai aan de noordkust van het eiland en populair bij zeilers en windsurfers. De levendige kade beschikt over vele goede taverna's.

  Bekijk Lakka Paxos hoogtepunten


 • Parga

  Parga ligt aan het vasteland ten noorden van Lefkas en is onder meer beroemd vanwege het Venetiaanse kasteel daterend uit de 14e eeuw toen het een belangrijke locatie was die de Venetiaanse handelsroute beschermde. Er zijn magniefieke stranden te vinden evenals watersportfaciliteiten.

  Bekijk Parga hoogtepunten