You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Zelfstandig Zeilen in de Indische Oceaan

Onze Zeilvakanties hebben alles te bieden. Van zichtnavigatie in de kalme heldere turqoise wateren van de Caribische zee tot de uitdaging van de combinatie tussen zichtnavigatie en zeilen over het het open water in het Middelandse Zeegied tot de prachtige exotische wateren in Azië en de Stille Zuidzee.

U kunt zelfs de thuiswateren van Sunsail bevaren tijdens een zeilvakantie in Port Solent in Zuid-Engeland. Sunsail biedt meer zeilvakantiebestemmingen aan dan welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat waar u ook heen wilt, met wie u ook op weg wilt en welk ervaringsniveau u ook heeft Sunsail de perfecte zeilvakantie voor u heeft.

 

Een zelfstandige zeilvakantie in de Seychellen zal een leven lang in uw herinnering blijven. De Indische Oceaan is een van de beste en minst bedorven zeilbestemmingen ter wereld, het gebied is grotendeels ongecommercialiseerd en onaangetast door massa-toerisme.

De Seychellen is een archipel bestaande uit 115 eilanden gelegen ten oosten van Kenia, ten zuidwesten van India en ten noordwesten van Madagascar. Koraal atollen vormen de meeste van de 72 laag-liggende buiteneilanden, de meerderheid van de binnenliggende eilanden zijn buitengewonde granieten formaties die als bergachtige ketens de zee uit torenen met weelderige tropisch regenwoud waar een bijzondere selectie aan flora en fauna te vinden is.

Javascript is required to view this map.