You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Zeilvakantie Sint Maarten

Overzicht

Een zeilvakantie in het Frans/Nederlands St Maarten biedt een mix van Europese verfijning en Caribisch avontuur te midden van een schitterende natuurlijke omgeving.

Zeil vanaf de beschutte Sunsail basis bij Marina Fort Louis en bepaal je eigen route.

Vaar langs de kust van St Maarten of ga eiland hoppen om naburige plaatsen te verkennen. Zet je koers met de passaatwind in je zeilen. In St Maarten heb je een uitstekende keuze van zeilen op langere of kortere afstanden.

Maak een avontuurlijke zeiltocht met langere passages, of ontspan tijdens het eilandhoppen en zeilen op zicht. Naar het zuiden toe kun je tussen de kleurrijke onderwaterleven snorkelen rond St Barths. Of vaar richting Anguilla en bewonder de roodvoet schildpadden.

Geniet al zeilend van de prachtige zeegezichten, tot aan de horizon toe.

Terug bij Sint Maarten heb je een ruime keuze aan cuisines wanneer je aan wal gaat dineren. Ga stappen in Grand Case, St Martin, of in Philipsburg, Sint Maarten. Ook heeft het eiland een rijke Nederlandse geschiedenis, nog zichtbaar in kleurrijke historische gebouwen en de eenvoudig Caribisch architectuur van vroeger. In havenstadjes zoals Philipsburg is er volop mogelijkheid voor taxfree shoppen.

Ga aan boord tussen september en maart, wanneer de zeilcondities ideaal zijn, met gemiddelde temperaturen tussen de 26 graden en windsnelheden rond de 10 knopen.

 • Eiland hoppen of langere doortochten
 • Brede keuze aan ankerplaatsen
 • Fantastische stranden
 • Heineken Regatta
 • Mix van Europese en Caribische cultuur
 

 

Data & prijzen

 

 

Zeilen in Sint Maarten

Een bareboat zeilvakantie in St. Maarten, heeft een mix van open-water zeilen en ontspannen zeilen. Het gebied is geschikt voor ervaren zeilers. Het zeilverkeer is het drukst rond Kerst en het rustigst in de zomermaanden.

In de winter staat er vooral een noordoosten- en zuidoostenwind. De temperatuur is heel het jaar gemiddeld 26 graden Celsius.

Wat is inbegrepen?

Om zeker te zijn dat je het maximale uit je zeilvakantie in St. Maarten haalt zijn al onze zeiljachten voorzien van de meest complete uitrusting. Wij leveren het comfort en functionaliteit. Alles wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten van jouw zeilvakantie met familie en vrienden.

Hoogtepunten van St. Maarten

Een zeilvakantie in St. Maarten biedt de perfecte combinatie van Caribische en Europese cultuur invloeden gecombineerd met magnifieke zeilomstandigheden, onbedorven koraalrif en spectaculaire poeder witte stranden. Een bestemming voor iedereen.


 • Anse de Colombier St Barts

  De als hoefijzer gevormde baai Anse de Colombier is een van de allerbeste aanlegplaatsen in het Caribisch gebied. De baai was ooit eigendom van de Rockefellers, nu is het onderdeel van het St Barts marine reservaat. De heldere turquoise wateren zijn ideaal om in te zwemmen.

  Bekijk Anse de Colombier St Barts hoogtepunten


 • Grande Case

  Grande Case is de uitgelezen bestemming om lekker te eten. Deze culinaire hoofdstad van de Caribbean biedt veel verschillende restaurants. Daarna zijn er voldoende mogelijkheden om de avond dansend af te sluiten. Ook kunt u bij Creole Rock prachtig snorkelen.

  Bekijk Grande Case hoogtepunten


 • Gustavia St Barts

  Het trendy Gustavia is dé plek om gezien te worden op Sint Barts. Gustavia beschikt over een typische Franse ambiance. Onder meer door de elegante boetiekjes en chique diners staat Gustavia bekend als de Riviera van de Caribbean.

  Bekijk Gustavia St Barts hoogtepunten


 • Oyster Pond

  De Sunsails basis in St. Maarten is gelegen in Oyster Pond, een beschutte lagune omringd door het prachtige Dawn beach. Dit ligt op de grens tussen het Nederlandse en Franse deel van het eiland. Wij raden u zeker aan om de beide hoofdsteden Philipsburg en Marigot te bezoeken.

  Bekijk Oyster Pond hoogtepunten