You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Sunsail zeilschool

Bij Sunsail zeilscholen hebben we alles; van zeilcursussen voor beginners tot het behalen van professionele kwalificaties voor gevorderde zeilers, en elk niveau ertussen. Al onze instructeurs zijn RYA (Royal Yachting Association) gekwalificeerd en dat u op 'school' zit betekent niet dat u geen plezierige tijd beleeft! Met zeilscholen in Engeland, Griekenland, Kroatië, De Britse Maagdeneilanden en Australië kunt u vakantie, plezier en het verbeteren van uw vaardigheden combineren.

Wat uw niveau ook moge zijn het is nog nooit zo belangrijk geweest om zeilpapieren te behalen. Er zijn meer en meer landen die vragen om erkende kwalifcaties van de schipper en stuurman, zelfs diegenen met jarenlange zeilervaring zouden wellicht een cursus moeten doen om er zeker van te zijn alle mogelijke bestemmingen aan te kunnen doen.

Op onze bases in Lefkas en in Agana kunt u de starter flottielje volgen.

Sunsail Zeilscholen

Wat Sunsail zeilscholen uniek maakt ten opzichte van de rest is de passie voor zeilen die we in ons lesgeven meenemen. Alle Sunsail instructeurs zijn RYA gekwalificeerd en hun levensmissie is om u het water op te krijgen en hun passie met u te delen. Als u eenmaal de basis onder de knie heeft staan ze voor u klaar om naar elk gewenst niveau te brengen. U leert sowieso de benodigde vaardigheden om waar dan ook ter wereld veilig te kunnen zeilen.