You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Voor meer details over regatta's vraag het aan ons team!

 
 

Sunsail Regatta

Bij Sunsail willen we graag dat iedereen net zo enthousiast over zeilen is als wij en wanneer u houdt van spanning aan boord, voeg dan een extra dimensie toe aan uw zeilvakantie en doe mee met een regatta! Gedurende het hele jaar doet Sunsail niet alleen mee met inter-industry regatta's en organiseren we onze eigen evenementen, maar doen we ook in grote getale mee aan hoog aangescheven open zeilraces. Kom aan boord als bemanning met een ingehuurde Sunsail Schipper of boek uw eigen jacht en doe mee met dit spannende evenement.

Ervaar de sensatie en doe met Sunsail mee aan een van de regatta's in het Caribisch gebied, Engeland of zelfs het Verre Oosten en verder. De sociale kant van het wedstrijdzeilen is geweldig, waar u ook besluit om te gaan zeilen. Zoekt u lol, competitie en een opwindende ervaring - kies dan voor Sunsail en doe samen met ons mee aan deze ultieme sensatie op het water!