You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Bedrijfsinformatie - Over Sunsail

Als u van zeilen houdt of een passie heeft voor nieuwe en opwindende ervaring is Sunsail de perfecte keuze. Het bedrijf is in 1974 opgericht en inmiddels de grootste zeil- en watersportvakantie aanbieder, het bedrijf levert geweldige zeilvakanties met een moderne vloot tegen een goede prijs. We bieden een brede keuze aan watervakanties met meer dan 500 zeiljachten in 25 locaties in het Caribisch gebied, Middellandse Zeegebied, Stille Zuidzee, Indische Oceaan en het Verre Oosten.

Naast het zelfstandig zeilen bieden we ook flottielje zeilvakanties, zeilscholen, regatta’s en bedrijfsevenementen. Onze producten zijn geschikt voor zeilers van elk niveau, van beginneling tot expert.

 
Zelfstandig Zeilen

Ervaren zeilers kunnen zelf aan het roer staan van hun eigen zeiljacht en hun eigen route plannen op elke bestemming die Sunsail aanbiedt. Geen andere zeilvakantiemaatschappij biedt zoveel manieren om het water op te gaan als Sunsail. Met Sunsail heeft u de flexibiliteit om uw vakantie te personaliseren door alle producten, services en extra’s te kiezen die u nodig heeft. Op deze manier betaalt u alleen voor wat u wilt. Met zoveel zeilopties en bestemmingen bent u er zeker van dat u een fantastisch vakantie tegemoet gaat.

 

Flottieljes

Een flottielje zeilvakantie is de ultieme sociale zeilervaring en biedt een perfecte balans tussen onafhankelijkheid en altijd aanwezige hulp. U zeilt van bestemming naar bestemming in een groep van 14 zeilboten geleid door een flottielje bemanning van Sunsail. Hulp is altijd dichtbij zou u het nodig mogen hebben.U kunt zo onafhankelijk zijn als u zelf wil maar de flottielje bemanning is nooit ver weg.

Indien u weinig zeilvervaring kunt u starten op een van onze niveau 1 flottieljes en van de zekerheid van de flottielje bemanning genieten. Een Sunsail flottielje in het Caribisch gebied of het Middellandse Zeegebied biedt de perfecte balans tussen onafhankelijkheid en hulp wanneer u het nodig heeft. Een geweldige manier om nieuwe bestemmingen te ontdekken, zelfs voor meer ervaren zeilers.

 

Zeilen met Schipper

Zeil met een gehuurde schipper en/of kok voor de meest ontspannen vakantie. Of u nou geen zeilervaring heeft, graag geholpen wordt of het gewoon lekker rustig aan wilt doen, een schipper neemt de verantwoordelijk van het roer op zich. Ze kunnen eveneens hun lokale kennis delen en u naar de beste bezienswaardigheden van het desbetreffende zeilgebied leiden. Laat Sunsail al het werk doen zodat u lekker kunt relaxen!

 

Zeilscholen

Sunsails zeilscholen zijn perfect voor singles, stellen, gezinnen en groepen vrienden van alle leeftijden. Als u iets anders wilt proberen zal het leren zeilen u een vaardigheid aanrijken waar u heel uw leven wat aan heeft. Uw vrije tijd zal nooit meer hetzelfde zijn. U zal over de gehele wereld de omgeving op het water kunnen verkennen.

Met cursussen die geschikt zijn voor iedereen kunt u uw vrienden en familie uitnodigen om de wereld te ontdekken met Sunsail en net zo gepassioneerd te raken over zeilen als wij zijn. Een Caribisch zeilschoolprogramme is mogelijk op Tortola in de Britse Maagdeneilanden. We hebben ook zeilscholen in Engeland, Griekenland, Kroatië, Thailand en Australië.

 

Bedrijfsevenementen

Sunsail Evenementen kunnen bedrijfszeilevenemten, internationale regatta's en teambuilding evenementen regelern.

Met onze uitgebreide gloednieuwe vloot gelegen in Port Solent, in Zuid Engeland, maken we goed gebruik van de Soletn, een van de beste zeilgebieden ter wereld. We bieder voorbesproken evenementen op maat gemaakt voor uw team mocht u motivatie en inspiratie nodig hebben. Uit het kantoor en op het water kan precies zijn wat benodigd is om uw teamcommunicatie en samenwerking te verbeteren.

 

Regatta's

In 2011 hebben we bij Sunsail regatta's geintroduceerd. Met onze gloednieuwe vloot van F40s zal racen in de Solent nog beter maken dan voorheen. Indien u uw eigen race wilt organiseren en meedoen aan de grootste regatta;s, Sunsail kan u helpen nieuwe hoogtepunten te bereiken.

Sunsail is trots onderdeel te zijn van de Travelopia Group