You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Nieuws

Bij Sunsail is er altijd wat aan de hand. Blijf geïnformeerd en lees nieuws over wat we allemaal aan het doen zijn.

 

Wijn & Zeilen flottielje 2014

Houdt u van wijn en bent u opzoek naar een unieke zeilervaring? Doe dan mee met onze Wijn & Zeilen flottielje van 14 tot 21 juni in Italië! Proef de beste Italiaanse gerechten en de lekkerste wijnen uit de regio. Vanuit onze basis in Procida zal de flottielje vertrekken voor 1 week.

Lees meer

 

Vier 40 jaar zeilen met Sunsail

In 1974 startte een kleine zeilschool met hun eerste flottielje vakantie. Inmiddels is het 40 jaar later en nog steeds biedt Sunsail flottieljes aan, uitgebreid met een hele reeks aan andere manieren om te varen op 27 bestemmingen op exotische locaties over de hele wereld.

Lees meer

 

Sunsail lanceert een nieuwe merkidentiteit om zeilvakanties toegankelijker te maken

Sunsail kondigt deze week de lancering van hun nieuwe merkidentiteit aan om Nederlanders en Belgen een duidelijke definitie van het merk en product Sunsail te kunnen geven.

Lees meer

 

Sunsail opent nieuwe basis in St. Lucia

Sunsail is verheugd om de opening van een gloednieuwe basis op het prachtige eiland St. Lucia aan te kondigen.

Lees meer

 

Gratis Workshop Vaarbewijzen

Het internationaal vaarbewijs (ICC) wordt steeds meer en meer verplicht gesteld. Het begint echt een vereiste te worden om met een zeilboot de zee op te gaan. Maar welk vaarbewijs dien je hiervoor nu precies hebben? Hoe haal je dit en waar doe je examen?

Lees meer

 

Ga mee met de Wijn en Zeil Flotilla in Procida, Italië

Houdt u van wijn en zeilen? Ga dan mee met onze speciale Wijn en Zeil flotilla van 1 tot 8 juni 2013 in Procida, Italië!

Lees meer

 

NIEUWE Caribische basis in Grenada

Sunsail is zeer trots een nieuwe zeilbestemming te kunnen aankondigen in deze extreem bijzondere onaangetaste Oost Caribische regio, beschikbaar voor vakantiegangers vanaf oktober 2010.

Lees meer

 

NIEUWE Zeilbestemming: Belize

Sunsail, de zeilvakantie specialist, is trots om een nieuwe zeilbestemming toe te voegen aan haar al indrukwekkend scala aan bestemmingen, Belize.

Lees meer

 

Sunsails nieuwe basis in Athene

Het draait allemaal om Athene; Sunsail kondigt nieuwe basis aan in de Griekse hoofdstad Sunsail is dolblij een nieuwe zeilbestemming aan te kunnen kondigen in de plaats waar het allemaal begon.

Lees meer

 

GLOEDNIEUWE SUNSAIL F40

Sunsail is zeer trots om een GLOEDNIEUW product te lanceren, 'Sunsail racen' dat zich richt op het toegankelijker maken van zeilraces voor zowel ervaren zeilers als beginners.

Lees meer

 

Sunsail Sunfast 37 wint  algemeen klassement in zwarte groep tijdens Cowes Week

In haar laatste optreden tijdens Cowes week voordat de boot vervangen wordt door een gloednieuwe vloot F40's is de Sunfast 37 op een hoogtepunt geëindigd.

Lees meer