You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Nog nooit gezeild?

Heeft u nog nooit gezeild?

Ontdek waarom zoveel mensen hun hart verliezen aan het zeilen


De Sunsail Flottielje Starter is een en al plezier op het water. Beginners die nog nooit gezeild hebben gaan aan boord op onze basis in Lefkas, Griekenland of Agana, Kroatie. Leer de basis van het zeilen en haal nog meer uit je vakantie tijdens een flottielje waarbij je twee uur per dag zeilles krijgt van een RYA gecertificeerde skipper.

De Sunsail Flottielje Starter is ontworpen om alle zeilvaardigheden aan te leren terwijl u geniet van een flottielje vakantie. U leert zeilen met een gecertificeerde RYA-instructeur aan boord van het jacht tijdens een waanzinnig flottielje. Beleef een onvergetelijke tijd op het water en leer de kneepjes van het zeilen langs de kust.

New to Sailing?

Uw Zeil Opties

Jachthuur met een eigen Schipper

Huur één van onze jachten op een bestemming van uw keuze. Boek een gekwalificeerde schipper om het jacht te zeilen en om de volledige verantwoordelijkheid te nemen aan boord. 

Lees meer over onze jacht huur met schipper.

Flottieljes - Sociaal Zeilen met Ondersteuning

Onze Flottielje zeiloptie bestaat uit maximaal 14 jachten die allen samen zeilen. U wordt begeleid door het Sunsail moederschip met een gekwalificeerde schipper, technicus en hostess aan boord voor 24/7 ondersteuning. Ideaal voor families met kinderen - tijdens de schoolvakanties zal een Kids Activities Coördinator de kinderen vermaken!

Lees meer over Flottielje zeilvakanties.

Leer zeilen zodat u zelf kan zeilen

U kunt leren zeilen! We bieden zeilcursussen voor beginners tot het behalen van professionele kwalificaties voor gevorderde zeilers, en elk niveau ertussen. Al onze instructeurs zijn RYA gekwalificeerd en dat u op 'school' zit betekent niet dat u geen plezier heeft! 

Lees meer over onze Zeilschool Cursussen.

Zeilbestemmingen

We hebben de beste zeilbestemmingen in de wereld geselecteerd, maar niet alle bestemmingen zijn geschikt voor zeilers die nog nooit hebben gezeild. 

Middellandse Zee

Italy sailing holidaysLichte wind en eenvoudige navigatie gecombineerd met warme diepe wateren maken dit één van de beste plekken  voor beginnende zeilers. Voeg hieraan de ligplaatsen aan de kade, het heerlijke eten en wijn toe en je krijgt een goede balans tussen ontspanning en plezier.

Ontdek onze Zeilvakanties in de Middellandse Zee

Caribbean

St Vincent and The Grenadines Sailing HolidaysHet Caribisch gebied heeft haar eigen tempo. Stabiele wind in beschutte wateren zorgen voor adembenemende maar ook gecontroleerde zeilcondities. Meer aan bij idyllische stranden, ontspan met een rum punch en geniet van de echte Caribische keuken. 

Ontdek onze Zeilvakanties in de Caribbean

Meer informatie over onze Jachten

Sunsail 32i - 2 Cabin Monohull YachtWij zijn trots op de kwaliteit en staat van onze jachten. 

  • Warm water aanwezig, ijs in de vriezer, bedden met normale lengte, toiletten die doorspoelen en fantastisch uitzicht op zee
  • Volledig ingerichte keuken, u hoeft alleen nog maar de lokale producten toe te voegen voor de beste lunches aan boord.
  • Er zijn geen jachten ouder dan 6 jaar in onze vloot. 
  • Onze jachten zijn volledig onderhouden door gekwalificeerde technici en volledig klaar voor gebruik gemaakt aan het begin van elk seizoen om onze kwaliteit te waarborgen. 

Wat zeggen onze klanten

We hebben een fantastische tijd gehad! Het is de perfecte zeilbestemming. Vooral voor relatief onervaren zeilers zoals wij zelf. De wind is stabiel maar niet te sterk - dit alles in een idyllische omgeving; witte zandstranden en turquoise wateren. En er zijn aanmeerboeien in plaats van havens, dit is veel makkelijker om aan te leggen dan in een haven waar er veel mensen kijken! 

Julian Ronnie Britse Maagdeneilanden (BVI)
1-weekse Flottielje

We hebben een fantastische tijd gehad! Onze eerste keer zeilen met een flottielje en een 8 maanden oude baby! Niet veel wind, maar we waren niet erg ervaren, dus was het niet zo erg. 

Martin Stone Meganisi Flottielje

Het was onze allereerste flottielje dus het was goed om in veilige handen te zijn. De flotilla bemanning waren beide heel erg vriendelijk en professioneel. Ze werken erg hard met bijna geen vrije tijd tijdens de flottielje 

In een week tijd hadden we zoveel geleerd, omdat we alles zelf moesten doen (alleen wij tweeën aan boord) en door zeer bekwaam personeel. Je kan contact leggen met anderen en op andere momenten kan je wat meer op jezelf zijn (er waren een aantal georganiseerde diners en barbecues) dus de balans hiertussen was perfect. 

Jan Shoulders Vounaki Flottielje