You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Hoe boek ik online?

Hoe boek ik online?

Sunsail maakt uw online boeking gemakkelijk. Kies uw bestemming, jachttype, begin en einddatum en vervolg om uw selectie aan vakanties te bekijken. Als u eenmaal uw keuze heeft gemaakt wilt u wellicht essentiële zaken zoals Eten & Drinken en Optionele Extra's zoals watersporten, bemanning of schadeverzekering toevoegen om de best mogelijke vakantie samen te stellen. Bevestig deze zaken en vervolg naar de betaling met uw creditcard.

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per telefoon of stuur een mail naar info@sunsail.nl

De Start

Online boeken met Sunsail is enorm makkelijk. Er zijn een aantal manieren een boeking te starten:

  • Door het aanklikken van basisdetails via de 'Controleer beschikbaarheid' gedeelte rechtsbovenaan de pagina.
  • Of Klik op een specifieke aanbieding via de 'Aanbiedingen pagina' die op heel de site te vinden is.
  • Gebruik de 'Controleer beschikbaarheid' tab die op een de specifieke produkt pagina's te vinden is.
Het gebruik van het boekingssysteem
 
Uw contact details

We hebben een aantal basisgegevens van uw nodig om te starten met uw boeking. Mocht u ervoor kiezen niet door te gaan met uw boeking worden deze gegevens niet behouden.

Optionele Extra's

Deze stap maakt het mogelijk om uw boeking aan te vullen met een aantal extra's. Klik simpelweg aan wat u wilt en klik op verder.

Offerte

Deze stap laat zien hoeveel de vakantie in totaal gaat kosten. Als u een vakantie boekt met vrienden kunt u de offerte met hen delen of naar uzelf sturen. Mocht u nog niet klaar zijn om uw boeking af te ronden dan kunt u deze offerte bewaren en in uw eigen 'Mijn Sunsail' account heropenen en er later op terugkomen om de boeking af te ronden.

Login of registreer
 
Bestaande klant

Als u een bestaande klant bent kunt u inloggen. Mocht u uw wachtwoord zijn vergeten, dan kunt u deze hier weer opvragen.

Nieuwe klant

Klik op de 'open nieuwe account' optie. Op de volgende pagina kunt u door uw persoonlijke gegevens in te vullen een 'Mijn Sunsail' account openen.

Al ingelogd

Als u al ingelogd bent zullen uw persoonsgegevens automatische zijn herleid zodat u uw boeking kunt afronden.

Boekingsbevestiging

Om uw boeking af te ronden vult u hier uw betaaldetails in. Sunsail accepteert betalingen met Visa, Mastercard en American Express. Als uw boeking minder dan 70 dagen voor vertrek is gedaan wordt u gevraagd het volledige bedrag te voldoen. Als uw vakantie meer dan 70 dagen weg is kunt u de boeking bevestigen met een aanbetaling van 25 procent. De rest van het bedrag dient dan 70 dagen voor vertrek voldaan zijn. Als de boeking eenmaal voltooid is ontvangt u een email met een boekingscontract en een stappengids.
U wordt verwezen naar uw Mijn Sunsail account, waar u uw boeking en persoonsgegevens kunt beheren.