You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

De echte smaak van de Middellandse Zee

Er zijn niet veel betere manieren om de cultuur van een vakantiebestemming ter ervaren als door het proeven van lokale drankjes en lekkernijen. In het Middellandse Zeegebied is het praktisch onderdeel van de vakantie-ervaring; hier is de keuken beroemd vanwege de eenvoudige gerechten die alleen met de meest verse, lokale ingrediënten bereid worden en u verrassen met fantastische smaken.

Wat is er dus beter dan een zeilvakantie rondom het proeven van heerlijk eten? Wat dacht u van een zeilvakantie met heerlijk eten en wijn?

Onze Culinaire Wijnflottieljes bieden u de unieke kans om onze geliefde sociale zeilvakanties te combineren met een kennismaking met de regionale keuken en de bekroonde wijnen van de Napolitaanse Rivièra of de Dalmatische kust. Tijdens onze samengestelde routes brengt u een bezoek aan de meest bekende wijngaarden en lokale restaurants uit de regio, zodat u de echte smaak van de Middellandse Zee proef!

De 2018 vertrekdata van onze culinaire wijnflottieljes zijn bekend! Boek nu uw culinaire wijnflottielje en verwen uzelf, uw crew en hun smaakpapillen in 2018.

Het culinaire wijnflottieljes langs de mondaine Amalfikust zeilt uit op 12 mei, 2 juni, 7 juli en 13 oktober. Kies voor Kroatische specialiteiten en zeil mee in de Dubrovnik culinaire flottielje dat vertrekt op 3 juni 2018. Vertrek vanuit Agana op 8 juni, 5 en 8 september voor een onvergetelijke en overheerlijke zeilvakantie.

Alleen beschikbaar door te bellen naar +31 (0)10-4115454

Wijn en Zeilen Italie

Procida, Italië

Ervaar het beste van de Napolitaanse Rivièra vanuit onze basis in Procida.

Wijn en Zeilen Agana

Marina Agana. Kroatië

Ontdek de culinaire erfgoed van Kroatische Dalmatische kust vanuit Marina Agana.

Wijn en Zeilen Dubrovnik

Dubrovnik, Kroatië

Zet koers vanuit Dubrovnik en geniet van het uitzicht wanneer u naar de zuidelijke Kroatische eilanden Ston, Mljet en Sipan zeilt.