You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Flottielje Zeilen: Voor ieder wat wils!

Check Availability

Flottielje Zeilvakantie

BESTEMMINGEN & MEER

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid en maak gebruik van onze professionele ondersteuning wanneer je die nodig hebt. Ga op pad met vrienden of familie, ontmoet andere zeilers en maak vriendschappen voor het leven tijdens een van onze flottieljes! Vind nu de nieuwe vertrekdata voor flottieljes in 2018 en boek je zeilavontuur of specialist flottielje voor een onvergetelijk, waanzinnig avontuur op het water in 2018. Je vindt de vertrekdata op de respectievelijke flottielje webpagina's.

Wat is een flottielje

Wat is een flottielje?

Tijd voor uzelf, tijd voor sociale contacten. De vrijheid om overdag uw eigen gang te gaan en u 's avonds bij de andere boten te voegen. Lees onze online flottielje brochure voor alles over onze flottieljes!

Wat is er bij een flottielje inbegrepen

Wat is inbegrepen?

Tijdens een flottielje zeilvakantie wordt u begeleid en geholpen door ons professionele team van schippers, hostessen en technici. Daarnaast maakt u gebruik van speciaal samen gestelde flottielje pakketten.

Flottieljes in Kroatië

Kroatië

Dubrovnik of de Dalmatische Eilanden? Kies tussen 5 verschillende flottieljeroutes, die u ongeacht uw keuze altijd het mooiste van de bestemming laten zien.

Flottieljes in Griekenland

Griekenland

Verken de Ionische Eilanden, de Cycladen, Sporaden of de Saronische Golf tijdens een flottielje vakantie van 1 of 2 weken.

Flottieljes in de Caribbean

Caribbean

Kies voor 1 of 2 weken ontspannen zeilen rond de Britse Maagdeneilanden of ga twee weken flottielje zeilen op niveau 3 vanuit onze nieuwe basis op St. Lucia.

Zeil met schipper

Zeil met Schipper

Geef het zware werk uit handen en laat één van onze schippers aan het roer staan. Ze zorgen ervoor dat u in goede handen bent en optimaal van de vakantie en de omgeving kunt genieten.

THEMA FLOTTIELJES

Wijn & Zeilen flottieljes

Culinair

Combineer het avontuur van een flottielje zeilvakantie met de culinaire heerlijkheden in Kroatië en Italië.

Adults Only flottieljes

Adult Only

Geniet komende zomer in Kroatië van een 'volwassen' flottielje met andere gelijkgestemde zeilers tijdens onze Adult Only flottielje.

BVI Taste of Paradise flottielje

BVI Taste of Paradise

Ga op avontuur naar de BVI en ontdek er alle geheimen over de rum, bezoek de oudste rumdistillerij, doe aan rumproeven en nog veel meer.

 

BVI Rum flottieltje

Mallorca Flottieltje

Ontdek het beste van Mallorca vanaf het water tijdens een Mallorca Flottieltje.

 

LEER ZEILEN TIJDENS EEN FLOTTIELJE

Leer zeilen tijdens een flottielje

Starter of Hero Flottielje

Haal uw ICC vaarbewijs terwijl u geniet van een prachtig flottielje in Lefkas of Agana.

 

Onze Vloot

Wij zijn er bijzonder trots op u de ruimste keuze en de modernste vloot van zeiljachten en catamarans van 32–57ft. te kunnen bieden.


MEER INFORMATIE

Nog nooit gezeild?

Ook als u nog nooit in uw leven aan boord van een jacht bent geweest, zult u genieten van een zeilvakantie op één van onze 25 prachtige locaties.


MEER INFORMATIE

Brochure Aanvragen

Onze brochures met Sunsail Vakanties, Zeilscholen en Evenementen bieden u volop extra inspiratie. Vraag een brochure aan en plan uw volgende avontuur.

Brochure Aanvragen

Sunsail Nieuwsbrief

Ontvang per e-mail het laatste nieuws en informatie over wedstrijden, speciale aanbiedingen en producten.

AANMELDEN