You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Sunsail 454 - Catamaran met 4 hutten

Hoge eisen en een radicale benadering van ontwerpers Robertson and Caine hebben gezorgd van het ontstaan van de baanbrekende Sunsail 454; een catamaran die elke boot overtreft. Het jacht combineert de snelle, stabiele prestaties van deze catamaran met ongeëvenaarde snelheid, stabiliteit en ruimte.

Net als de Sunsail 444, is de 454 uitgerust met een voorwaartse cockpit die bereikbaar is vanaf de salon, waardoor er nog meer ruimte voor gezelligheid en ontspanning is en de salon van koele bries voorziet. De speciale vorm verbetert de prestaties, wat zorgt voor een snelle, efficiënte boot, met nog meer ruimte dan de Sunsail 444. Alle hutten zijn groot en ruim, met een eigen badkamer met douche en toiletten.

De nieuwe Sunsail 454 is elegant en praktisch en maakt optimaal gebruik van de ruimte om een gezellige sfeer te creëren en de grote binnenruimte voor een jacht van haar grootte. De grote salon en moderne keuken bieden samen nog meer comfort. Het dakraam en de grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een verbluffend panoramisch uitzicht. Alle elektronische navigatiesystemen zijn inbegrepen, samen met tal van extra functies, waaronder airconditioning. Net als anderen jachten beschikt de Sunsail 454 ook over zonnepanelen voor extra levensduur van de batterij.

Classic

Zorgvuldig onderhouden en volledig uitgerust, zal onze klassieke vloot u een comfortabele zeilervaring geven. Hoewel het niet de nieuwste jachten van onze vloot zijn, zijn deze jachten niet meer dan 8 jaar oud en bieden veel waar voor uw geld.

Premier

Met minder dan 3 jaar oud, zullen onze Premier jachten u een zeilervaring van de hoogste standaard laten beleven.

Premier Plus

Minder dan één jaar op het water en beschikt over alle nieuwste technologieën, faciliteiten en uitstekende prestaties. Wanneer u een Premier Plus jacht boekt, bent u gegarandeerd één van de eerste aan boord van onze allernieuwste jachten in onze vloot.

Technische Specificaties

45X4A Layout
Aantal Slaapplaatsen
Aantal Hutten
Aantal Toiletten
Aantal Douches
Motor
Totale lengte
m
Breedte
m
Diepgang
m
Zeiloppervlak
m2

View Full Size Layout

Aanvullende informatie

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare Salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon, dat als eenpersoons slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Voorpunten: Dit jacht beschikt over 2 voorpunten met ieder een hut. De linker voorhut is alleen toegankelijk via een luik op het dek. Het is groot genoeg voor 1 volwassen en beschikt over een bed, airconditioning, stroom, 2 USB poorten en een brandblusser. Ook de rechter voorhut is alleen te bereiken via een luik op het dek en is uitgerust met wastafel en douche. De linker voorhut wordt in de maximale capaciteit beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok verblijft in een van de binnenhutten, tenzij deze allemaal door gasten bezet worden. In dat geval zal hij beide voorhutten in beslag nemen. 

 

Check beschikbaarheid