You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Sunsail 444 - Catamaran met 4 hutten

Deze revolutionaire nieuwe catamaran biedt een unieke combinatie van comfort, ruimte en zeilprestaties, waar de meeste andere catamarans niet aan kunnen tippen.

Het meest in het oog springende kenmerk van de 444 is de overdekte kuip aan de voorkant, die bereikt wordt vanuit de salon, zodat het leefgedeelte aan boord nog verder vergroot wordt.

Alle hutten zijn groot en ruim opgezet, met en-suite natte cellen en een lay-out die voor veel privacy zorgt. De lage platforms aan de achtersteven maken het, net als bij de 384, gemakkelijk om in en uit het water te komen. De 444 heeft ook met de 384 gemeen dat de davit elektrisch zijn, zodat u gemakkelijk de bijboot kunt binnen halen.

Zeilen met de 444 is anders dan met een normale catamaran; door de diepe smalle rompen en toch geringe diepgang is het mogelijk zeer scherp aan de wind te zeilen, bijna net als met een monohull.

De 444 zeilt niet alleen goed aan de wind, maar ook voor de wind is ze zeer stabiel. Vanaf het stuurgedeelte is er 360 graden zicht en kunt u de hele boot eenvoudig besturen mede door elektronische navigatieassistentie. Tevens is het jacht uitgerust met zonnepanelen om de accu op te laden. Aan wal kunt u de airconditioning bedienen.
Classic

Zorgvuldig onderhouden en volledig uitgerust, zal onze klassieke vloot u een comfortabele zeilervaring geven. Hoewel het niet de nieuwste jachten van onze vloot zijn, zijn deze jachten niet meer dan 8 jaar oud en bieden veel waar voor uw geld.

Premier

Met minder dan 3 jaar oud, zullen onze Premier jachten u een zeilervaring van de hoogste standaard laten beleven.

Premier Plus

Minder dan één jaar op het water en beschikt over alle nieuwste technologieën, faciliteiten en uitstekende prestaties. Wanneer u een Premier Plus jacht boekt, bent u gegarandeerd één van de eerste aan boord van onze allernieuwste jachten in onze vloot.

Technische Specificaties

44x4K Layout
Aantal Slaapplaatsen
10
Aantal Hutten
4
Aantal Toiletten
4
Aantal Douches
5
Motor
Totale lengte
12.97m
Breedte
7.23m
Diepgang
1.27m
Zeiloppervlak
117m2

View Full Size Layout

Aanvullende informatie

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare Salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die als tweepersoons slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Voorpunten: Dit jacht beschikt over 2 voorpunten met ieder een hut die beide toegankelijk zijn via de voorste binnenhutten. Ze zijn allebei niet afgesloten van deze hutten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als slaapplaats te gebruiken en ze zijn ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok zal tijdens uw vakantie in één van de binnenhutten verblijven.

Op onze bases in Italië kan dit model andere specificaties hebben dan deze die op de pagina vermeld zijn. Contacteer uw Vakantie Planner voor meer informatie.