You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Sunsail 404 - Catamaran met 4 hutten

Het gloednieuwe en innovatieve ontwerp van dit jaar (2015), van Robertson en Caine, is de Sunsail 404. Het jacht heeft een ruim en goed geventileerd interieur, biedt vier hutten met twee hoofdhutten en is ideaal voor een bemanning van 10 man.

Het ontwerp van de Sunsail 404 zorgt ervoor dat de keuken aan de voorkant geplaatst is met aan de achterkant de eethoek met grote ramen. Tussen de salon en de achterste hut zitten schuifdeuren die voor ventilatie zorgen in de hele catamaran. Geniet van een spectaculair panoramisch uitzicht vanuit de salon en gebruik de schuifdeuren om optimaal te genieten van dit uitzicht en de natuur. De deur aan de voorkant van de catamaran opent naar een trampoline die ideaal is om op te zonnebaden en om op te ontspannen.

Doordat de ontwerpers zo goed mogelijk gebruik hebben gemaakt van de beschikbare ruimte, zorgt deze catamaran voor een ruime sfeer - het perfecte jacht voor vrienden, familie of groepen.

Classic

Zorgvuldig onderhouden en volledig uitgerust, zal onze klassieke vloot u een comfortabele zeilervaring geven. Hoewel het niet de nieuwste jachten van onze vloot zijn, zijn deze jachten niet meer dan 8 jaar oud en bieden veel waar voor uw geld.

Premier

Met minder dan 3 jaar oud, zullen onze Premier jachten u een zeilervaring van de hoogste standaard laten beleven.

Premier Plus

Minder dan één jaar op het water en beschikt over alle nieuwste technologieën, faciliteiten en uitstekende prestaties. Wanneer u een Premier Plus jacht boekt, bent u gegarandeerd één van de eerste aan boord van onze allernieuwste jachten in onze vloot.

Technische Specificaties

41X4A Layout
Aantal Slaapplaatsen
10
Aantal Hutten
4
Aantal Toiletten
2
Aantal Douches
3
Motor
Totale lengte
12.49m
Breedte
0m
Diepgang
0m
Zeiloppervlak
0m2

View Full Size Layout

Aanvullende informatie

 

Airconditioning: Dit jacht heeft geen airconditioning.

Ombouwbare Salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die als tweepersoons slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Voorpunten: Nee

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok zal tijdens uw vakantie in één van de binnenhutten verblijven. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

 

Check beschikbaarheid