You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Zeilen met Schipper

Check Availability

Zeilen met Schipper

Kunt u niet zeilen, maar wilt u het wel graag proberen? Of kunt u juist wel zeilen, maar bent u niet gekwalificeerd? Of misschien bent u een ervaren zeiler, maar wilt u deze vakantie juist het roer uit handen geven en heerlijk kunnen ontspannen met uw gezelschap?

Maak u geen zorgen tijdens een zeilvakantie waarbij één van onze schippers aan het roer staat. Huur een prachtige jacht uit onze vloot op één van onze bestemmingen wereldwijd en onze ervaren en vriendelijke schippers zorgen ervoor dat u in goede handen bent en optimaal van de vakantie en de omgeving kunt genieten.

 

Hoe werkt het?

U kunt een schipper boeken voor uw hele vakantie of gewoon voor een dag om u te helpen gewend te raken aan het jacht en de omgeving. Ze gebruiken hun lokale kennis en zeilervaring voor het plannen van een route op basis van uw interesses en wat u wilt zien en doen tijdens uw vakantie. Of als u lekker wilt ontspannen, zal de schipper het voortouw nemen en kiezen ze de perfecte tussenstops, restaurants en de mooiste baaien en stranden.

Wie zijn onze schippers?

We hebben een team van vriendelijke, gekwalificeerde en ervaren schippers op al onze bestemmingen en wij kiezen de schipper die het beste bij u past op basis van uw wensen. Enkele van onze schippers werken al een hele tijd bij ons en klanten vragen ieder jaar weer naar bepaalde schippers - Gael van onze basis in Athene is uitgenodigd op de bruiloft van één van zijn vaste klanten!

Hoeveel kost het?

U betaalt een dagelijks tarief voor de schipper naast de kosten van de boothuur. U dient tevens voor het eten, drinken en accommodatie voor de schipper te zorgen*. Onze schippers zijn altijd gezellig - bent u blij, dan zijn zij dat ook!

*De schipper dient zijn/haar eigen hut te hebben aan boord, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van uw jacht. Ons verkoopteam kan u adviseren over welk jacht u het beste kunt huren op basis van uw wensen!

 

Bestemmingen

De perfecte vakantiekeuze als u wilt ontspannen aan boord, assistentie nodig heeft of privéles wilt krijgen terwijl u naar de door u gekozen bestemming vaart.

Zeilvakanties in de Cariben

Cariben

Sunsail kent de Cariben als geen ander: van St. Lucia, Antigua, Grenada en St. Maarten tot de Britse Maagdeneilanden.

Zeilvakanties in de Middellandse Zee

Middellandse zee

Ontdek de Italiaanse kustlijn; zet koers vanaf het stijlvolle Mallorca en Kroatië. Verken de Cycladen en de Ionische Eilanden in Griekenland.

Zeilvakanties in de Indische Oceaan

Indische Oceaan

Ontdek een stukje paradijs op aarde met turquoise zeeën en gouden stranden vanuit onze basis in Mahe in de Seychellen.

Zeilvakanties in de Stille Zuidzee

Stille Zuidzee

Verken het prachtige Whitsundays in Australië of de paradijselijke eilanden van Tonga of Tahiti in de Stille Zuidzee.

Zeilvakanties in Zuidoost Azië

Zuidoost Azië

Snuif de cultuur en de zon op in het adembenemende decor rond de Andamanse Zee vanuit Phuket en de Golf van Thailand vanuit Koh Samui.

Zeilvakanties in Noord-Amerika

Noord Amerika

Ontdek de schitterende panorama's, de diversiteit en het outdoorleven rond Vancouver Island in Noord-Amerika.

 

Onze Vloot

Wij zijn er bijzonder trots op u de ruimste keuze en de modernste vloot van zeiljachten en catamarans van 32–57ft. te kunnen bieden.


MEER INFORMATIE

Nog nooit gezeild?

Ook als u nog nooit in uw leven aan boord van een jacht bent geweest, zult u genieten van een zeilvakantie op één van onze 25 prachtige locaties.


MEER INFORMATIE

10% KORTING
Ontdek deze zomer Kroatië!

Meer informatie

20% KORTING
Last-minute zeilvakanties

Meer informatie

Brochure Aanvragen

Onze brochures met Sunsail Vakanties, Zeilscholen en Evenementen bieden u volop extra inspiratie. Vraag een brochure aan en plan uw volgende avontuur.

Brochure Aanvragen

Sunsail Nieuwsbrief

Ontvang per e-mail het laatste nieuws en informatie over wedstrijden, speciale aanbiedingen en producten.

AANMELDEN