You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Thailand

Het koninkrijk Thailand staat bekend als het land van de glimlach. Van de kosmopolitische stad Bangkok tot de inheemse heuvelstammen die te vinden zijn in afgelegen gebieden heerst een vredevolle, plezierige sfeer die in elk aspect van het Thaise leven is te merken. Thailand is een van de sterkste boeddhistische landen ter wereld, vrede, gulheid, tolerantie en de zoektocht naar verlichting betekenen dat het dagelijks leven gevuld is met geluk, respect en kalme benadering.

Thaise stranden zijn wereldberoemd vanwege het heerlijk zachte zand, de uitnodigende oceaan en het adembenemende landschap dat het plaatje compleet maakt. Zeilvakanties in Thailand bieden een verrassing om elke hoek met duizenden kilometers aan strand. Op sommigen worden grote feesten gehouden, anderen zijn afgelegen en enorm rustig waar u heerlijk ongestoord kan genieten van de aangename zon. Het klimaat in Thailand is tropisch, de temperatuur is gemiddeld 28 graden celsius met een hoge luchtvochtigheid.

De traditionele levensstijl die Thailand kenmerkt is al eeuwen onveranderd. Een duidelijk teken van de rust en kalmte die de Thaise geest kenmerken – u bent verzekerd van een warm welkom.

 
 • Phuket

  Een zeilvakantie in de beschutte wateren van Phang-Nga Bay biedt u de kans de vele aantrekkelijke stranden en idyllische eilanden omringd door de warme turquoise wateren van de Andemaanse zee te ontdekken. De kustlijn is veelzijdig, van rustieke zandstranden met kalme zee tot robuuste rotspartijen die uit de zee torenen.

  • Zeilen in de winter
  • Magnifieke kustlijn
  • Gigantische kalkstenen eilanden
  • De Kings Cup regatta
  • Onbedorven geweldige stranden
  Verken Phuket