You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Zuidoost Azië

Zeilvakanties in Zuidoost-Azië geven u een cultureel diverse ervaring met honderden talen en dialecten en fantastische lokale gerechten. Daarnaast vindt u hier een verbazingwekkende diversiteit aan landschappen - regenwouden, bergen, stranden, drukke steden en afgelegen dorpen, u vindt het hier allemaal en u ontdekt het vanuit een heel ander perspectief dan aan land.

Sunsail biedt het hele jaar door de fantastische bestemming Phuket in Thailand. Hier zijn we de trotse houders van de titel 'Beste in Azië gevestigde jachtverhuurbedrijf'. Ga hier op zeilvakantie om de mysterieuze, smaragdgroene wateren van de Andamanse Zee te verkennen. 

 
 • Thailand

  Een zeilvakantie in Thailand vanuit onze bases in Phuket opent een wereld vol avontuur op het water. U vaart langs gigantische kalkstenen eilanden, kunt het anker lichten nabij verlaten stranden en aanleggen in afgelegen vissersdorpen die onaangetast en onontwikkeld zijn. Een zeilvakantie in Thailand geeft u de kans het echte Thailand te ontdekken zoals het al duizenden jaren is.

  • Traditioneel Thailand
  • Fantastische cuisine
  • Vriendelijke mensen
  • Zeilen in elk seizoen
  Verken Thailand