You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Verenigd Koninkrijk

Veel van de beroemdste zeilers ter wereld komen uit het Verenigd Koninkrijk. Hier is een goede reden voor; met opwindende en uitdagende zeilgebieden en een rijke marine geschiedenis heeft het Verenigd Koninkrijk veel te bieden aan de zeiler, zowel op zee als aan wal.

Of u nou op zoek ben naar een ontspannende cruise rondom de Solent waar het genieten is van de myriade aan levendige havenstadjes of u wilt voor iets meer uitdagends gaan en bijvoorbeeld het kanaal oversteken, Sunsail kan iets aanbieden geschikt voor alle zeilniveaus.

Ontdek een geweldig zeilgebied naast de deur en zeil langs de schitterende en robuuste kusten van het Verenigd Koninkrijk.

 
 • Zelfstandig Zeilen in Engeland

  Zeil vanaf onze basis in Portsmouth de Solent in, één van de beste zeilgebieden in Engeland en inspiratie voor de passie van vele succesvolle Britse olympische zeilers. Het gebied biedt geweldige zeilcondities die variëren van rustige middagtochtjes tot wat woeligere Atlantische weersomstandigheden. De Solent is een speelplaats voor fanatieke zeilers. Vanuit onze basis in Portsmouth kunt u zeilvakanties, zeilraces, onze zeilschool en bedrijfsevenementen boeken.

  • Tradionele Engelse vissersdorpen
  • Apres-zeilen in Cowes
  • Geweldige zeilomstandigheden
  • Sunsail F40s
  Verken Zelfstandig Zeilen in Engeland