You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Indische Oceaan

In de Indische Oceaan bevindt zich een schat aan perfecte witte zandstranden, groene weelderige palmbomen, warme turquoise wateren en kleurrijk koraalrif vol tropische vissen en onderwater leven.

De resorts zijn een mix tussen idyllische nauwelijks bewoonde eilanden en vibrerende hot-spots met een rijk koloniaal verleden.

Het zeilen is geweldig, met kalme passaatwinden, open-water passages en eilandhoppen langs prachtige baaien en afgelegen ankerplaatsen. Een zeilvakantie in de Indische Oceaan is pure verwennerij!

 

 
 • Seychellen

  De Indische Oceaan is zonder twijfel één van de weinige zeilbestemmingen ter wereld die grotendeels onaangetast is door massatoerisme. Een adembenemend paradijs is een bewoording die nauwelijks voldoende is om de porselein witte stranden, glinsterende wateren en idyllische levensstijl te beschrijven.

  Combineer geweldige duikgebieden, legendarische sportvislocaties, visgerechten om van te watertanden en geraffineerde cuisine en u heeft de zeilvakantie waar u altijd van gedroomd heeft.

  • Duiken en snorkelen
  • Witte zandstranden
  • Cuisine om van te watertanden
  • Franse koloniale cultuur
  Verken Seychellen