You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

St. Maarten

St. Maarten is een van jullie de favoriete vakantiebestemming wanneer het om zeilvakanties gaat. De zeilomstandigheden zijn geschikt voor meer ervaren zeilers (niveau 2) en je kunt kiezen tussen eilandhoppen of langere zeiltochten door open water. Combineer eilandhoppen en langere zeiltochten en haal het beste uit je vakantie! Deze bestemming heeft voor ieder wat wils.

Dit prachtige eiland heeft een Frans en Nederlands deel, je vindt er de levendige mix van Caribische en Europese invloeden, die deze vakantie onvergetelijk maken. Met een uitstekende lokale keuken, die je kunt proeven in verschillende bars en restaurants, exotische muziek en een rijke geschiedenis is dit een vakantiebestemming voor echte levensgenieters. Kies uit de mooiste snorkellocaties van de Caribbean en ontdek het prachtige onderwaterleven, met kleurrijke vissen en koraalriffen.

Dit zeilgebied gaat opnieuw open op 1 februari 2018. Bekijk de laatste updates voor meer informatie. Klik hier om te doneren aan het werknemersfonds dat onze teams die getroffen zijn door de orkanen ondersteunt.

 
 • Zeilvakantie Sint Maarten

  St. Maarten, met haar warme passaatwinden en azuurblauwe wateren, biedt korte doortochten langs schitterende eilanden en een grote keuze aan afgelegen ankerplaatsen. In levendige resort dorpen met restaurants en bars kun je een heerlijke mix van de Europese en Caribische keuken proeven.

  • Eiland hoppen of langere doortochten
  • Brede keuze aan ankerplaatsen
  • Fantastische stranden
  • Heineken Regatta
  • Mix van Europese en Caribische cultuur