You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Grenada

Grenada is het specerijeneiland van de Cariben. Onaangetast door massatoerisme beschikt het over de unieke sfeer van vergeten tijden.

Aan land vindt u bergachtig landschap en tropisch regenwoud waar een aantal nationale parken huizen met verborgen watervallen die afdalen in kristalheldere meertjes. Een zesde van Grenada bestaat waarachtig uit beschermde reservaten voor natuur en wilde dieren.

Er liggen meer dan 40 schilderachtige witte en zwarte zandstranden verspreid langs Grenada’s kustlijn waarvan enkele onderscheiden zijn als een van ’s werelds beste door National Geographic.

Een zeilvakantie vanaf onze basis in Grenada is perfect voor avontuurlijke zeilers en biedt de perfecte mix van constante passaatwinden, open-water passages en eilandhoppen.

Vanwege het orkaan seizoen is deze bestemming gesloten van 1 augustus tot 30 september.

 
 • Grenada Zelfstandig Zeilen

  Grenada ligt in het het zuidelijkste deel van de Bovenwindse eilanden en biedt een pure Caribische ervaring. De geur van Caribische specerijen is alom aanwezig en moeder natuur heeft haar werk zowel op land als op zee uitstekend gedaan. Regenwoud, watervallen, nationale parken, witte zandstranden en spectaculair onderwaterleven zorgen ervoor dat Grenada een van de topbestemmingen van de Cariben is. Beleef hier de vakantie van uw leven!  

  • Uitzonderlijk zeilen
  • Spectaculair snorkelen
  • Karetschildpadden
  • Caribische vibe
  • Nationale parken