You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Belize

Belangrijke informatie

Wanneer je in Belize chartert zonder skipper moet je een tijdelijk competentie certificaat (tempory Certificate of Competency) aanvragen. Dit document wordt uitgegeven door de havenautoriteiten in Belize en is vereist voor alle charters.

Download het tijdelijk competentie certificaat.

Belize vormt een overgangsgebied tussen de Centraal Amerikaanse jungle en het Caribisch gebied en beschikt over kilometers koraalrif, tropische regenwouden, exotische fauna en een rijke cultuur en geschiedenis.

Het heeft het op één na grootste koraalrif van de wereld en u kunt er prachtig snorkelen, duiken en kajakken te midden van de vele baaien en atollen.

De prachtige en uitdagende wateren maken zeilen in dit gebied tot een onvergetelijke ervaring en er zijn vele schitterende, door palmbomen omzoomde zandstranden terwijl in de verte de Maya tempels oprijzen.

Of u nu zoekt naar spanning of juist naar ontspanning, in dit tropische paradijs is het allemaal mogelijk.

Vanwege het orkaan seizoen is deze bestemming gesloten van 1 september tot 30 september. 

 
 • Belize Zelfstandig Zeilen

  Belize biedt warme passaatwinden, korte doortochten middels zichtnavigatie in kalme kristalheldere wateren, dit gebied is aantrekkelijk voor zeilers van elk denkbaar niveau. Met ’s werelds op twee na grootste koraalrif voor de deur is er genoeg gelegenheid om het geweldige marine leven te bewonderen. U kunt ook het anker lichten en het binnenland intrekken om te genieten van de relaxte levensstijl in door palmbomen omringde bars, op levendige straatfeesten en bij kreeftenfestivals.  

  • Kayak op de Monkey Rivier
  • Ontspannen zeilen met passaatwinden
  • Een van ’s werelds grootste koraalriffen
  • Geweldig snorkelen
  • Tropisch paradijs
  • Rijke culturele geschiedenis met Maya-ruïnes